#DėmesysEurolygai. E.Ulanovas: „Norisi užbaigti Eurolygos sezoną su trenksmu“ 3

Penktadienį Kauno „Žalgirio“ areną paskutinį kartą šiame sezone drebins Eurolygos kovos. Žalgiriečiai namuose priims pirmajame reguliariojo sezono rate išvykoje įveiktą Milano „EA7 Emporio Armani“ klubą.

Nors vilčių patekti į „Top 8“ etapą kauniečiai nebeturi, „Žalgirio“ puolėjas Edgaras Ulanovas „Žalgiris TV“ laidų rubrikai #DėmesysEurolygai tvirtino, jog motyvacijos ir noro padovanoti pergalę sirgaliams tikrai nestigs.

„Motyvacijos rungtynėse su Milano ekipa netrūks. Kaip ir kalbėjome po pastarųjų Eurolygos rungtynių, tikrai stengsimės kovoti dėl pergalės, nepaisant to, jog šios rungtynės nieko nelems. Milano ekipa yra tokioje pačioje padėtyje. Tiesa, įveikėme šią komandą išvykoje, todėl, manau, varžovai bus motyvuoti iškovoti pergalę Kaune. Manau, kaip ir kiekvienas Eurolygos susitikimas, taip ir šis bus įdomus“, – kalbėjo E.Ulanovas.

Pirmojoje komandų akistatoje Milane žalgiriečiai šeimininkus įveikė 78:70. Permainingose rungtynėse Šarūno Jasikevičiaus auklėtiniai trečiajame ketvirtyje prarado turėtą 9 taškų persvarą ir „EA7 Emporio Armani“ klubas buvo išsiveržęs į priekį 4 taškų skirtumu. Tiesa, „Žalgiris“ visus reikalus sutvarkė ketvirtajame ketvirtyje.

E.Ulanovo teigimu, tąsyk žalgiriečiams ištraukti pergalę nelengvoje dvikovoje padėjo komandinis žaidimas.

„Milane išsilaikėme komandinio žaidimo dėka. Varžovai net buvo persvėrę rezultatą, bet mes sugrįžome. Žaidėme išvykoje, nebuvo lengva, bet laimėjome. „EA7 Emporio Armani“ – turi daug individualiai stiprių žaidėjų. Į komandą po traumos grįžo ir gerai žaidžia Rakimas Sandersas.  Miroslavas Raduljica –  vienas geriausių „centrų“ Europoje, tad varžovų gretose netrūksta gerų žaidėjų, kai kurie jų yra tikros žvaigždės Europoje“, – varžovų komandos ypatybes vardino žalgirietis.

Paskutinės Eurolygos sezono rungtynėse „Žalgirio“ arenoje kauniečiai, anot E.Ulanovo, tikisi gausaus sirgalių palaikymo. Krepšininko tvirtinimu, didžiulę sirgalių minią šeimininkai sieks pradžiuginti pergale.

„Norisi užbaigti Eurolygos sezoną su trenksmu, parodyti, jog mes buvome verti pakliūti į geriausiųjų aštuonetą. Sezono eigoje tikrai buvo tokių momentų, kai galvojome, kad mes verti ten būti, bet kažkas nepasisekė, prisidėjo kitos aplinkybės. Žaisime namuose, tikimės, jog ateis nemažai sirgalių ir norėtųsi jiems padovanoti pergalę“, – aiškino E.Ulanovas.

Krepšininkas #DėmesysEurolygai laidoje taip pat papasakojo apie savo iniciatyvą socialinio tinklapio „Facebook“ pagalba tiesioginės transliacijos metu bendrauti su sirgaliais.

Komentarai

  1. Dovis

    O trenksmo tikrai bus: http://bit.ly/2nA8AIH

  2. Seibis beibis

    Jis neturi judesių jei koks gudresnis prigauną įsibėgėjusį ,Ulanovas atsitrenkia į poziciją užsiėmusį žmogų ir pražanga puolime plius sugadinta ataka ir taškai žalgirio krepšyje,per daug nuspėjamas žaidėjas ,gal pažaides kitam klube įgautų daugiau patirties ,bet jei profesionalus žaidėjas per 3 ar 4 atakas sugeba mėtyti kamuolį į žiūrovus tai jau reikia pagalvoti ar jis nesudarė sutarties su lažybų bendrove.Manau geriausias Seibis Beibis ,jis išbėges į aikštelę skraido kosmose su savo raudonais stebuklingais batais

  3. as

    kitam sezonui i trecia pozicija reikalingas pajegus legionierius (geriau atletiskas,nes komandai sitos savybes truksta). nebutinai Andersono lygio,bet turintis lyderio savybiu