„Žalgiris TV savaitė“: nuo futbolo iki paskutinio Eurolygos sezono akordo Vitorijoje 0

Praėjusį sekmadienį televizijos „INIT TV“ žiūrovai nuo 20 val. pirmieji išvydo naująją Kauno „Žalgirio“ komandos gyvenimą apžvelgiančią laidą „Žalgiris TV savaitė“.

Žiūrovų laukė dar viena netradicinė sezono laida – „Žalgiris TV“ komanda vyko kartu su žalgiriečiais į Eurolygos išvykos rungtynes Vitorijoje, todėl „Žalgiris TV savaitės“ žiūrovai išvys daug vaizdų iš gražaus šiaurės Ispanijos miesto bei, žinoma, galės pasigrožėti paskutiniųjų pergalingų Eurolygos sezono rungtynių su Vitorijos „Baskonia“ žaidimo momentais.

Laidoje išvysite ir įprastinę žalgiriečių rutiną išvykos rungtynių metu – teipavimo viešbučio kambaryje procedūras. Reportažui iš viešbučio kambario smagaus prieskonio suteikia ir šmaikštūs žalgiriečių komentarai.

Naujausioje „Žalgiris TV savaitės“ laidoje apie Kauno „Žalgirio“ komandą ir krepšinį mintimis dalinosi ekonomistas Nerijus Mačiulis, o dar vienu laidos akcentu tapo „Kauno Žalgirio“ futbolo klubo rungtynių apžvalga, kuriose žalgiriečiai iškovojo pirmąjį tašką naujajame futbolo A lygos sezone.

#ZalgirisTV savaitė (2017.04.09) (29 laida)Nuo Kauno iki Vitorijos! Tokiu video maršrutu Jus pasitinka naujoji „Žalgiris TV savaitės“ laida. ;) Išskirtiniai vaizdai iš pergalingų paskutiniųjų Eurolygos rungtynių Ispanijoje, pokalbis su ekonomistu N.Mačiuliu, žalgiriečių rutina išvykoje ir futbolo komandos naujienos jau laukia Jūsų. ;)

Posted by BC Žalgiris Kaunas on Sunday, 9 April 2017

Komentarai