Pirmadienį prie „Žalgirio“ arenos – 3×3 turnyras ir žalgiriečių desantas 2

3x3_1200x300_bereg

Visą pirmadienį prie „Žalgirio“ arenos rinksis šimtai sporto mėgėjų, kurie dalyvaus tradiciniame Kauno „Žalgirio“ klubo organizuojamame 3×3 turnyre. Į gegužės 1-ąją vyksiantį renginį yra kviečiami ne tik dalyviai, bet ir svečiai, nes ir jiems yra ruošiamos daugybė pramogų.

Bene pagrindinis 3×3 šventės akcentas – Kauno „Žalgirio“ krepšininkų ir trenerių vizitas turnyre. Komandos vyriausiasis treneris Šarūnas Jasikevičius atidarys 11.00 val. prasidėsiantį turnyrą, o vėliau atvykę ir į dvi grupes suskirstyti žalgiriečiai renginyje praleis po gerą valandą.

Turnyro kovoms įsibėgėjus pirmieji į turnyrą atvyks Leo Westermannas, Renaldas Seibutis, Isaiah Hartensteinas, Gytis Masiulis ir Martynas Varnas. Jie nuo 13.00 val. lips ant scenos, ant kurios visi dalyviai ir žiūrovai galės įsiamžinti bendrose nuotraukose su žalgiriečiais.

Ne už ilgo prie jų prisijungs ir aukštaūgis Augusto Lima, kuris stebės Mišrios grupės ir Specialiosios Olimpiados finalines kovas. Brazilui teks užduotis išrinkti naudingiausius finalo žaidėjus ir juos apdovanoti prizais.

Trumpa pertraukėlė turnyre planuojama 13.30 val., nes tada visi norintys galės sudalyvauti konkurse, kuriame reikės tiksliai pakartoti žalgiriečių ant scenos su krepšinio kamuoliu atliekamus veiksmus, o visa tai komentuos „Žalgirio“ balsas ir rungtynių pranešėjas aktorius Andrius Žiurauskas.

Turnyre dalyvaujančioms komandoms vėl grįžus į keturiolika krepšinio aikštelių, finalinės kovos startuos dar trijose amžiaus grupėse. Finalus stebės kitas „Žalgirio“ vidurio puolėjas Robertas Javtokas, taip pat išrinksiantis naudingiausius turnyro krepšininkus.

Dar kartą Lietuvos čempionai prie „Žalgirio“ arenos užsuks 16.00 val. Tada likę aštuoni žalgiriečiai su komandos kapitonu Pauliumi Jankūnu priešakyje patys stos prie aštuonių krepšių ir iš dešimčių specialaus konkurso dalyvių išsirinks sau į poras po vieną pagalbininką. Atrankinį etapą įveikusios aštuonios žalgiriečių ir turnyro dalyvių ar svečių poros susirungs „Minuso daugiakovės“ rungtyje, kurio nugalėtojo laukia originalūs „Žalgirio“ marškinėliai su visais komandos narių parašais.

Šventinę „Žalgirio“ 3×3 turnyro dieną primins kiekvienam turnyro dalyviui suteikti dveji marškinėliai su „Žalgirio“ simbolika. Turnyro metu krepšininkus gaivins Birštono mineralinis vanduo „Vytautas“ ir „Akvilė“. Dalyviai rungtyniaus naujutėlaičiais oficialiais turnyro kamuoliais – „Spalding“, o turnyro globėja tapusi tarptautinė audito, mokesčių ir verslo konsultacijų bendrovė KPMG rūpinsis Specialiosios Olimpiados ir krepšinio vežimėliuose varžybomis.

„Kauno Akropolio“ dovanų čekiu bus apdovanota ir originaliausio komandos pavadinimo konkursą laimėjusi ekipa. Oficialaus „Žalgirio“ puslapio Facebook tinkle apklausoje šiais metais užtikrintai triumfavo „Šarai, pasilik!“ komanda.

Turnyro metu laukiami visi sporto entuziastai. Tie, kurie nelies prakaito krepšinio ar tinklinio aikštelėse, galės tiesiog pasimėgauti puikiu reginiu ar nusifotografuoti su žalgiriečiais.

Turnyro pradžia – pirmadienį, gegužės 1-ąją, prie „Žalgirio“ arenos“ jau nuo 11.00 valandos.

Komentarai

  1. vadybos profai

    siulykit grigoniui kontrakta

  2. Kaip

    gerai kad parašei, tuoj pat siūlom