#TimeOutŽalgiris. L.Lekavičiaus brolis, „medinis“ pokštas bei „Žalgirį“ pajūryje palaikęs Š.Vasiliauskas 0

Antradienį Klaipėdoje vykusiose antrose Lietuvos krepšinio lygos pusfinalio serijos rungtynėse tarp Kauno „Žalgirio“ ir šeimininkų „Neptūno“ uostamiesčio arenoje buvo galima išvysti ir „Žalgiris TV“ komandą su #TimeOutŽalgiris laidų vedėja Dalia Belickaite priešakyje.

Klaipėdos klubo namų arenoje buvo galima išvysti ir ne vieną žaliai-baltų komandos sirgalių, su kuriais arenoje bendravo D.Belickaitė. Tarp žalgiriečius rungtynėse palaikiusių žiūrovų atsirado ir žinomų krepšinio pasaulyje veidų – Luko Lekavičiaus brolis Linas bei šį sezoną užsienyje praleidęs ir praeityje „Žalgiryje“ žaidęs įžaidėjas Šarūnas Vasiliauskas.

Linas Lekavičius papasakojo apie tai, ką mano apie „Žalgirio“ bei brolio žaidimą šiame sezone, o Šarūnas Vasiliauskas atskleidė, jog Klaipėdoje palaikė žalgiriečius bei tvirtino norintis grįžti rungtyniauti į Kauną.

Naujausioje #TimeOutŽalgiris serijoje D.Belickaitė pakalbino ir rungtynių Klaipėdoje televizijos komentatorius – Rytį Kazlauską ir Rytį Vyšniauską. Sužinosite, koks vieno jų juokelis iškart buvo pavadintas „mediniu“. Visa tai išvysite #TimeOutŽalgiris reportaže iš uostamiesčio.

Komentarai