„Žalgirio“ Garbės Klubo narys M.Babonas: „Džiaugiuosi būdamas komandos dalimi“ (VIDEO) 1

Po padidinamuoju „Žalgiris TV“ stiklu atsidūrė nuo 2009 metų gyvuojantis ir bendraminčius jungiantis Kauno „Žalgirio“ Garbės Klubas.

Šįkart internetinė „Žalgirio“ televizija pakalbino ilgametį Klubo narį Mindaugą Baboną, kuris didžiavosi būdamas komandos dalimi ir atskleidė dar negirdėtų istorijų.

„Žalgiris TV“ svečias jau nuo gilios jaunystės palaiko „Žalgirį“ ir užkrėsti meile šiai komandai kitus bando net ir būdamas svetur.

„Dabar mano darbo vieta yra Ukrainoje, tad teko buvusiam žalgiriečiui Grigorijui Chižniakui papasakoti apie Garbės Klubą ir jis net nedvejojęs nusprendė prisijungti. „Žalgirio“ vardas žinomas visame pasaulyje, o Ukraina – ne išimtis. Čia dirbo keletas Lietuvos trenerių, didelio susidomėjimo sulaukė su šeima viešėjęs Arvydas Sabonis“, – pasakojo Ukrainoje dirbantis Mindaugas.

Kauno „Žalgirio“ Garbės Klubo narys nesupranta vienadienių sirgalių ir džiaugėsi savo ilgamete veikla galintis prisidėti prie komandos stiprinimo.

„Palaikyti komandą tik jai rodant gerus rezultatus – savanaudiškumas. Tikras sirgalius su komanda bus ir pačią juodžiausią ir pačią sėkmingiausią akimirką. Nuoširdžiai didžiuojuosi, džiaugiuosi ir esu laimingas būdamas Garbės Klubo nariu ir galėdamas įnešti savo indėlį į komandos stiprinimą“, – teigė ilgametis Klubo narys.

Kaip pasakojo M.Babonas, Kauno „Žalgirio“ Garbės Klubo nariai jaučiasi tarsi viena šeima ir turi daug įdomios užklasinės veiklos.

„Eilę metų tradiciškai organizuojame sezono atidarymą, kartu džiaugiamės pergalėmis, dalyvaujame krepšinio turnyruose“, – Garbės Klubą vienijančius užsiėmimus vardijo „Žalgiris TV“ pašnekovas.

Komentarai

  1. Algirdas M.

    Pagarba, Mindaugai!