Prieš LKL finalą prie „Žalgirio“ arenos įsikurs fanų zona 0

Kulminaciją pasiekė „Tete-A-Tete Casino – LKL“ pirmenybės, kurių didžiajame finale susitiks titulą ginantis Kauno „Žalgiris“ ir Lietuvos krepšinio istoriją perrašiusi Panevėžio „Lietkabelio“ komanda.

Pirmosios finalo serijos rungtynės sekmadienį bus žaidžiamos Kaune. Prieš mačą į „Žalgirio“ areną atvyksiantys žiūrovai į svarbiausių dvikovų dvasią galės įsijausti prie pagrindinio įėjimo įrengtoje fanų zonoje.

Gegužės 28 d. nuo 15.00 val. fanų zonoje skambės gerą nuotaiką rungtynių pradžiai užduosianti muzika, bus galima atsigaivinti ir paskanauti užkandžių lauko kavinėje. Krepšinio gerbėjai galės ne tik pasišnekučiuoti su bendraminčiais ar papuošti savo veidus žalgirietiškomis spalvomis, bet ir patys išbandyti save krepšinio, stalo futbolo ar petankės žaidimuose bei laimėti puikių prizų.

Krepšinio mylėtojų visa puokštė staigmenų, pramogų ir dovanų lauks ne tik lauke, bet ir pačioje „Žalgirio“ arenoje.

Į „Žalgirio“ areną sugužėję sirgaliai turės galimybę įsiamžinti prie originalios LKL čempionų taurės. Gerbėjų taip pat lauks nemokama virtualios realybės pramoga.

Rungtynių pertraukėlių metu žiūrovus tradiciškai linksmins „GSpot DJ‘s“, „Žalgirio“ šokėjos bei Žalgirinis, o ypatingus pasirodymus surengs televizijos šou „Lietuvos Talentai“ nugalėtojas, žonglierius Kasparas Bujanauskas.

Be to, specialiomis „Full Cap“ kepurėlėmis galės pasipuošti abonementų turėtojai, surinkę visus antspaudus Žalgiriečio pase.

Jei norėsis ramesnių pramogų, „Žalgirio“ arenos pirmajame aukšte įsikūręs „Baras 11“ duris atvers 14.30 val., o nuo 14.50 val. tiesiogiai transliuos „Formulės-1“ Monako GP lenktynes.

Komentarai