„Žalgiris TV savaitė“: nuo pergalingo pusfinalio iki Ukrainoje spinduliuojamo meilės „Žalgiriui“ 0

Kiekvieną sekmadienį nuo 20 val. televizijos „INIT TV“ eteryje žaliai-baltus krepšinio sirgalius pasiekianti „Žalgiris TV savaitės“ laida pasiekė jau 36-ąją seriją.

Naujausiame „Žalgiris TV savaitės“ epizode bus apžvelgta praėjusią savaitę pergalingai žalgiriečiams pasibaigusi LKL pusfinalio serija su Klaipėdos „Neptūno“ klubu.

Laidoje išvysite interviu su „Žalgirio“ Garbės Klubo nariu Mindaugu Babonu. Ukrainoje besidarbuojantis kariškis nuo mažens palaiko Kauno klubą, o meilės žaliai-baltai ekipai nesumažino ir atstumas, skiriantis M.Baboną nuo Lietuvos.

„Žalgiris TV savaitė“ naujausioji sezono serija finišuoja žalgiriečių žvilgsniu į sekmadienį jau prasidėjusią LKL finalo seriją su Panevėžio „Lietkabeliu“.

„Žalgiris TV savaitės“ 36 serijaKiekvienas žaliai-baltų sirgalius žino, kad kiekvieną pirmadienio rytą „Žalgiris TV savaitė“ laida pasirūpins praėjusios savaitės svarbiausių komandos įvykių apžvalga. Siūlome trumpai prisiminti svarbiausius akcentus ir nerti į šios savaitės darbus. ;) #ZalgirisTV

Posted by BC Žalgiris Kaunas on Sunday, 28 May 2017

Komentarai