Sekmadienį „McDonald‘s žvaigždžių alėjoje“ bus atidengtas dar vienas žalgiriečio delno įspaudas 3

Sekmadienio popietę, birželio 4 d., Kaune „McDonald‘s“ šlovės alėjoje bus atidengtas dar vienas Kauno „Žalgirio“ krepšinio komandos nario delno įspaudas. Taip populiariausias restoranų tinklas Baltijos šalyse „McDonald‘s“ ir kauniečių mylima „Žalgirio“ krepšinio komanda minės tryliktuosius partnerystės metus.

Naujausias žalgiriečio delno įspaudas šlovės alėjoje bus jau 17-tas. Šventės organizatoriai išlaiko intrigą ir LKL finaluose kovojančio krepšininko pavardę paskelbs renginio metu.

Šventė sekmadienį startuos 14.30 val. „McDonald‘s“ restorane (Savanorių pr. 321A, Kaunas). Jos metu susirinkusieji turės progą susitikti su komandos žaidėjais, įsiamžinti su jais nuotraukose ar papildyti prašų kolekciją.

„McDonald‘s“ restoranų tinklas drauge su „Žalgirio“ komanda sezono pabaigtuves mini kasmet. Per jas jau buvo pagerbtos tokios „Žalgirio“ ekipos žvaigždės kaip Arvydas Sabonis, Paulius Jankūnas, Jonas Mačiulis, Mantas Kalnietis ir kiti. Praėjusį sezoną „McDonald‘s“ šlovės alėją papuošė legendinio Modesto Paulausko delno įspaudas.

Šiemet vyksianti tradicinė „Žalgirio“ sezono pabaigtuvių šventė „McDonald‘s“ restorane organizuojama jau 14 kartą. Per visus šiuos metus Kauno Savanorių prospekte įsikūręs tinklo restoranas jau tapo tradicine krepšinio aistruolių susitikimų vieta – jame galima išvysti ir Kauno „Žalgirio“ žaidėjų marškinėlius su autografais, iš arčiau apžiūrėti laimėtas taures.

Komentarai

  1. Aidas Kašinskas

    Spėju kad bus koks Javtokas

  2. t

    Nesuprantamas veiksmas. Javtokas juk niekuo nepasižymėjo, tai už ką jam tokia garbė ?

  3. Mr

    Lekavičius yra vertas tokios garbės, o ne Javtokas.