#TimeOutŽalgiris: Dronų šou, žvaigždžių antplūdis ir neeilinis klausimas J.Valančiūnui apie R.Javtoką 0

Trečiosios Lietuvos krepšinio lygos finalo serijos rungtynės į „Žalgirio“ arenoje atnešė dar vieną pergalę žalgiriečiams, o rungtynių užkulisiai vėl buvo užfiksuoti sirgalių mėgstamoje „Žalgiris TV“ laidų rubrikoje #TimeOutŽalgiris.

Dar prieš mačą #TimeOutŽalgiris objektyvas su laidos vedėja Dalia Belickaite priešakyje tyrinėjo šalia „Žalgirio“ arenos vykusį dronų šou bei sirgalių emocijas fanų zonoje.

Arenoje jau rungtynių metu D.Belickaitė sutiko ne vieną Lietuvoje žinomą veidą. Kartu su #TimeOutŽalgiris įspūdžiais dalijosi Niujorko „Knicks“ žaidėjas, buvęs žalgirietis Mindaugas Kuzminskas. Kuzia papasakojo apie savo kaip žiūrovo rolę ir atskleidė, ar už Atlanto keliasi žiūrėti LKL rungtynių.

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės ir Toronto „Raptors“ vidurio puolėjas nustebino Lietuvos krepšinio publiką „Žalgirio“ arenoje pasirodęs su 15-uoju numeriu pažymėtais „Žalgirio“ marškinėliais. #TimeOutŽalgiris laidoje J.Valančiūnas paaiškino tokį savo žingsnį.

„Dar tokių marškinėlių nesu vilkėjęs. Tokią progą nusprendžiau apsivilkti. Tikriausiai tai yra atsisveikinimas su Robertu Javtoku. Tiesiog jį palaikau“, – kalbėjo J.Valančiūnas.

Krepšininkas taip pat atsakė į klausimą apie tai, kuris žalgirietis – P.Jankūnas ar R.Javtokas turi daugiau jėgos bei paklaustas, ar R.Javtokas perplėštų rankomis telefonų adresų knygą, atsakė, jog pabandys tai nufilmuoti.

Naujausioje #TimeOutŽalgiris serijoje įspūdžiais arenoje dalijosi ir radijo laidų vedėja Simona Bandita bei žinoma pramogų pasaulio atstovė Gintarė Gurevičiūtė.

Komentarai