„Žalgiris TV savaitė“: žalgiriečių triumfas ir čempioniškos emocijos 0

Kiekvieną sekmadienį nuo 20 val. televizijos „INIT TV“ eteryje rodoma „Žalgiris TV savaitės“ laida pasiekė šio sezono pabaigą. Paskutinėje sezono serijoje – akimirkos iš Kauno „Žalgirio“ komandos čempioniškos sezono atomazgos.

„Žalgiris TV savaitė“ naujausioji laida sezono pabaigą pasitinka su Roberto Javtoko interviu, kuriame krepšininkas paskelbė apie savo profesionalo karjeros pabaigą ir ateities planus.

Pokalbį su krepšininku laidoje keičia vaizdai iš paskutinių LKL finalo serijos rungtynių, kuriose žalgiriečiai iškovojo 19-ąją LKL čempionų titulą. Iškovotas titulas padovanojo ir didžiulį emocijų protrūkį „Žalgirio“ arenoje bei jos prieigose. Visi tai išvysite – „Žalgiris TV savaitės“ paskutinėje sezono serijoje.

Paskutinė 2016-17 m. sezono „Žalgiris TV savaitės“ serijaČempioniška ir paskutinė šio sezono „Žalgiris TV savaitės“ laidos serjia! ;) Metas prisiminti praėjusios savaitės svarbiausius įvykius – interviu su Robertu Javtoku apie krepšininko karjeros pabaigą, žalgiriečių triumfą LKL finalo serijoje bei, žinomas, nepakartojamas ir čempioniškas emocijas! 8)

Žiūrim!

Posted by BC Žalgiris Kaunas on Sunday, 11 June 2017

Komentarai