A.White‘as: „Nekantrauju vilkėti žaliai baltus marškinėlius ir išvysti nuostabius sirgalius“ 1

Pirmuoju Kauno „Žalgirio“ komandos naujoku šią vasarą tapęs amerikietis Aaronas Whte‘as jau nekantrauja prisijungti prie žaliai-baltų klubo. 24-erių metų 206 cm ūgio sunkusis krašto puolėjas nusifilmavo vaizdo įraše, kuriame iš JAV perdavė šiltus žodžius „Žalgirio“ komandai ir sirgaliams.

„Nekantrauju žaisti šiame istoriniame klube, kuris turi turtingą pergalių istoriją. Komandą treniruoja puikus treneris, o klubo sirgaliai – nuostabūs, todėl labai laukiu, kada galėsiu žaisti „Žalgiryje“, – kalbėjo krepšininkas.

Kartu su savo žmona dukrelę auginantis A.White‘as šiemet sulauks šeimos pagausėjo – krepšininko antroji pusė laukiasi sūnaus. Į Kauną su namiškiais atvyksiantis žaidėjas teigė neturintis jokių abejonių dėl pasirinkimo žaisti Kaune, kuriame sieks naujų iššūkių savo karjeroje.

„Kartu su savo šeima neturime jokių dvejonių dėl gyvenimo Kaune. Trečius metus žaidžiu Europoje ir labai laukiu debiuto Eurolygoje. Tikiuosi pakovosime dėl vietos atkrintamosiose, o su klubu triumfuosime Lietuvos čempionate. Kiek žinau „Žalgiris“ Lietuvos čempionatą laimėjo pastaruosius šešis, o gal ir septynis sezonus. Tai žada būti nereali patirtis“, – teigė aukštaūgis.

Vaizdo įrašo pabaigoje A.White‘as dar kartą kreipėsi į sirgalius. Viena to priežasčių – amerikiečiui paliko įspūdį Lietuvos krepšinio sirgalių siųsti sveikinimai socialiniuose tinkluose.

„Sirgaliams noriu pasakyti, kad iki šiol parodėte daug dėmesio ir savo simpatijų. Tai man svarbu. Nekantrauju žaisti Jūsų akivaizdoje. Nesulaukiu, kada galėsiu vilkėti žalius marškinėlius bei žaisti prieš nuostabius sirgalius“, – tvirtino A.White‘as.

Komentarai

  1. londonas rugsejo 22

    Londone bus suzaistos draugyskos runktynes su lenkijos vicecempionais zalgiris – torun polski cukier