Neeilinė galimybė tapti „Žalgirio“ komandos dalimi – ieškomas naujasis #TimeOutŽalgiris veidas 3

Kauno „Žalgirio“ klubas kreipiasi į visus krepšinio sirgalius ir skelbia neeilinę atranką į komandos gretas. Šįkart garsiausia Lietuvos krepšinio komanda kviečia tapti sirgalių pamėgtos laidų rubrikos #TimeOutŽalgiris veidu.

Praėjusiame sezone #TimeOutŽalgiris vedėja tapusi profesionali krepšininkė Dalia Belickaitė naujajame sezone rungtyniaus Lenkijoje, todėl nori atiduoti laidų rubriką į patikimas rankas.

Norint tapti Kauno „Žalgirio“ komandos dalimi, sėdėti už stalo ir pildyti savo gyvenimo aprašymo failą, tikrai nereikės. Viskas, ką reikia padaryti – nusifilmuoti video prisistatymo klipe bei įtikinti krepšinio visuomenę ir „Žalgirio“ ekipą savo galimybėmis būti naujuoju #TimeOutŽalgiris veidu.

Susidomėjai? Nieko nelauk ir nusifilmuok prisistatymo video bei iki rugpjūčio 27 d. siųsk jį elektroniniu paštu – info@zalgiris.lt.

#TimeOutŽalgiris laidos krepšinio sirgaliams pristatytos 2015-2016 m. sezono pradžioje. Greitai išpopuliarėjusios, krepšinį bei gerą nuotaiką suderinančios laidos tapo vienu žiūrimiausių ir sėkmingiausių #ZalgirisTV produktų.

Komentarai

  1. zalgiris

    gaila kasmet turi keistis ir paskiau vel ieskot tiek martyna tiek dalia tikrai patikdavo laidose daug video interviu geros nuotaikos

  2. R

    Tikrai gaila

  3. t

    ROLANDAS MACKEVIČIUS (radistas)
    jis moka pašnekėti, pajuokauti, kultūringai pasišaipyti.