„EuroBasket 2017“ rungtynių tiesioginės transliacijos – didžiausiame ekrane „Žalgirio“ arenoje 0

Jau šį ketvirtadienį, rugpjūčio 31 d., startuosiantis Europos vyrų krepšinio čempionatas neabejotinai sutrikdys įprastą gyvenimo ritmą Lietuvoje ir, žinoma, krepšinio sostinėje Kaune. Praėjusiose pirmenybėse sidabro medalius iškovojusi Lietuvos rinktinė žadina sirgalių viltis ir kaip visada sulauks didelio krepšinio gerbėjų susidomėjimo.

„Topo centras“ ir „Žalgirio“ arena kviečia stebėti tiesiogines transliacijas HD kokybe 200 kvadratinių metrų pločio ekrane ir patirti karščiausias emocijas.

Kartu su arenoje susirinkusiais aistruoliais lietuvių rungtynes čempionate stebės ir „Žalgirio“ bei Lietuvos krepšinio žvaigždės – Robertas Javtokas, Antanas Kavaliauskas, Darius Maskoliūnas. Prie jų taip pat prisijungs ir šią vasarą žalgiriečių gretas papildę amerikiečiai Brandonas Daviesas ir Aaronas White‘as.

Lietuvos rinktinė Europos pirmenybes pradės ketvirtadienį, rugpjūčio 31 d., Tel Avive, kur B grupės rungtynėse susitiks su Gruzijos krepšininkais. Per šio mačo didžiąją pertrauką „Žalgirio“ arenoje su sirgaliais bendraus naujasis Kauno „Žalgirio“ sporto direktorius Robertas Javtokas. Jam klausimus užduos ne tik renginio vedėjas, bet tokią galimybę turės ir arenoje susirinkę žiūrovai.

Šeštadienį lietuviai surems ginklus su turnyro šeimininke – Izraelio rinktine. „Žalgirio“ arenoje kartu su sirgaliais šią dvikovą stebės ir „Žalgirio“ vidurio puolėjas Antanas Kavaliauskas, kuris taip pat bendraus su visais rungtynes stebinčiais gerbėjais.

Pirmajame etape lietuviai dar kovos su Italijos ir Ukrainos komandomis, o grupių etapą užbaigs trečiadienį, rugsėjo 6 d., akistata prieš vokiečius. Visos šios ir būsimos Lietuvos rinktinės rungtynės bus transliuojamos „Žalgirio“ arenoje specialiai šioms transliacijos įrengtame ekrane.

Praėjusiais metais palaikyti rinktinę olimpinėse žaidynėse į „Žalgirio“ areną plūdo tūkstantinės minios, tad šiemet taip pat tikimasi sulaukti nemažo krepšinio sirgalių būrio. Transliacijų metu bus taikomas įėjimo mokestis, kuris sieks 3 eurus, tad norint išvengti eilių prie „Žalgirio“ arenos kasos, bilietus siūloma įsigyti iš anksto internetu.

Komentarai