Kauno „Žalgirio“ komanda artėjantį sezoną pasitinka su nauju partneriu (VIDEO) 6

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai nuo šiol vairuos naujutėlaičius „Volkswagen“ automobilius, kuriuos pristatė komandos rėmėjų gretas papildžiusi šių automobilių atstovė  –  UAB „Autojuta“.

Oficialaus perdavimo metu, kuris įvyko ketvirtadienį prie „Žalgirio“ arenos, „Autojuta“ vadovai Lietuvos čempionams įteikė automobilių raktelius ir asmeniškai supažindino žalgiriečius su „Volkswagen“ išmaniosiomis technologijomis.

Vyriausiasis „Žalgirio“ komandos treneris Šarūnas Jasikevičius pasirinko išskirtinį modelį – ką tik Lietuvoje pristatytą naująjį „Volkswagen“ flagmaną – „Arteon“.

„Arteon“ patraukė mano dėmesį ne tik dizainu, bet ir sportiškumu, naujausiomis technologijomis. Dar vienas prioritetas renkantis automobilį – komfortas ir erdvė. Tai itin svarbu turint šeimą. „Volkswagen“ – pasaulyje pripažinimą pelnęs prekės ženklas, ypač populiarus ir Lietuvoje. Džiaugiuosi, kad prie mūsų komandos prisijungė stiprus partneris – UAB „Autojuta“, oficialus „Volkswagen“, „Audi“ ir „Seat“ atstovas Lietuvoje“, – teigė Lietuvos čempionų strategas.

Išmanūs, galingi ir itin saugūs „Volkswagen Passat Alltrack“ atiteko „Žalgirio“ direktoriui Pauliui Motiejūnui ir sporto direktoriaus pareigas užimančiam Robertui Javtokui. Kevinas Pangosas ir Kauno komandos treniruotėse jau plušantys naujokai Aaronas White‘as bei Brandonas Daviesas  jau džiaugiasi pagal jų poreikius užsakytais „Volkswagen Passat“ ir „Tiguan“ automobiliais, papildytais gausia komforto ir saugumo įranga. Europos čempionate savo šalies garbę ginančių legionierių – prancūzo Axelio Toupane bei serbo Vasilije Micičiaus naujieji „Volkswagen“ automobiliai nekantriai laukia prisijungiant prie komandos.

„Bendradarbiavimą su „Žalgirio“ arena pradėjome prieš keletą metų – „Audi“ vardas papuošė geriausiose arenos vietose įrengtą VIP klubą. Mes augame ir stiprėjame kartu su Kaunu, prisidedame prie miesto plėtros, o nuo šiol didžiuojamės galėdami būti ir mūsų mylimos „Žalgirio“ komandos dalimi“, – džiaugėsi   UAB „Autojuta“ generalinė direktorė Rasa Sinkevičienė.

Prie „Žalgirio“ arenos vykusį renginį vainikavo „Facebook“ konkurso laimėtojų pasivažinėjimas su pasirinktu žalgiriečiu bei nauju jo automobiliu. Konkurso laimėtojai Paulius ir Giedrė kelionei po Kauną pasirinko Š. Jasikevičių ir išbandė jo vairuojamą „Arteon“ modelį.

„Jau 24-erius metus vystome savo verslą Kaune, todėl atsiradus galimybei tapti miesto simbolio – Žalgirio“ – šeimos dalimi, jos nepaleidome. Dabar laukiame pergalių, nes komanda pasistiprino ne tik atletiškais žaidėjais, bet ir veržliais „Volkswagen“ automobiliais“, – juokavo „Volkswagen“ pardavimų vadovas Jonas Kateiva.

Komentarai

  1. BC

    As manau cia jau nechujovai o jei dar kapeiku skirtu butu visai gerai.

  2. Koma

    D. Bost jau Kaune.

  3. dee bostas

    Taip atvyko bet niekas nerase apie atvykima tai ryt bus jo interviu

  4. Hyper

    Autojuta gerai kad remia. Volkswagen, das Auto

  5. ???

    tai kur bosto video

  6. @

    kada bus ikeltas d.bost interviu?