Į turnyrą Antalijoje žalgiriečiai išvyko be traumuoto M.Sajaus 20

Į pasiruošimo sezonui turnyrą Turkijoje išvykstančią Kauno „Žalgirio“ komandą pasivijo liūdnos žinios. Lietuvos čempionai mažiausiai 6 savaites turės verstis be vidurio puolėjo Martyno Sajaus, kuriam diagnozuotas šeivikaulio lūžis.

Vidurio puolėjas traumą patyrė atstovaudamas Lietuvos studentų rinktinei, su kuria tapo pasaulio universiados čempionu. Dar turnyro pradžioje susižeidęs M.Sajus ir toliau rungtyniavo pirmenybėse.

Grįžęs į Kauną ir prisijungęs prie „Žalgirio“ 21-erių metų krepšininkas ir toliau skundėsi kojos skausmais, todėl jam buvo atlikti papildomi tyrimai, po kurių ir nustatyta tiksli traumos diagnozė.

Trečiadienį į Antalijoje vykstantį turnyrą išvyko 10 pagrindinės komandos krepšininkų ir 2 jaunimo komandos žaidėjai – Martynas Arlauskas ir Lukas Uleckas.

Su komanda į Turkiją keliauja ir iš Europos čempionato sugrįžęs Artūras Milaknis. Tuo tarpu kiek daugiau žaidybinio laiko Lietuvos rinktinės gretose gavusiam Edgarui Ulanovui ir Prancūzijai atstovavusiam Axeliui Toupane „Žalgirio“ treneriai suteikė kelias papildomas poilsio dienas. Jie treniruotis pradės penktadienį Kaune.

„Gloria Cup“ turnyre Antalijoje žalgiriečiai kovas pradės ketvirtadienį 19.15 val. Pirmasis varžovas – „Nizhny Novgorod“ klubas iš Rusijos. Penktadienį tokiu pačiu laiku startuos „Žalgirio“ rungtynės su Bursos „Tofas“ komanda.

Sekmadienį kauniečiai sužais paskutines turnyro rungtynes su viena iš kitos grupės komandų: Stambulo „Anadolu Efes“, Bandirmos „Banvit“ arba Sankt Peterburgo „Zenit“.

Turnyro organizatoriai skelbia, kad visos turnyro rungtynės bus transliuojamos internetu.

Komentarai

  1. Jo

    Įmeskit čia nuorodą kur transliuos. Bet aišku netas užlinks… :)

  2. @

    vel SF nebus nieko,galejo nors viena paimti

  3. marijus

    kazin kuriam viesbutyje apsistos gal kas zino ?

  4. turnyras

    bus idomu stebet kazkur tai susirasim

  5. gudas

    nafik ta uneversiada,dar dubleriu Zalgirio treneris T. masiulis vadovavo,Zalgirio treneri kam leidai traumotam zaidejui zaisti,centras trauma gavo tikrai tur but iki nauju metu nepasirododys.dar paskolino Biruti siauliams,galetu ji eurolygoje atptrinti,sezonas susiktas,jei nebus zengta zingsniu pakeisti padeti,ta uneversiada ,ar zalgiris gavo pinigu,ar kokiu lengvtatu,viska surija ;lrytas su svonderiais,suleriais ir savo baisuciu,kuris atisagavo,vel vilniaus hidra mels valstybe,o vyriausybe tyles ,kaip burna vandens prisipilus,vilnius milijardo skoloje,lietuvos biudzetui,pinigus musu kairen,desinem svaisto.niekam ne motais,vilno vagims viskas galima…kam tas vilnius,vistiek jau mires miestas,baltarusiai ne viena avarija padarys,kur jus atomines,,ziurkes,, pasidesyte….?

  6. Aivaras

    Kada sutvarkysite komandos skiltį? Negi neturite foto aparato?

  7. @
  8. aiva

    manau sutvarkys su laiku artejant sezonui

  9. toto gudui

    mulki ,nesiusk visus nachui, ne, tai busi atsektas,pagal savo kompo duomenis,paziuresim, kaip tu uzgiedosi,kaip reikis uz atsakyti….I

  10. To gudas

    Tik negąsdink, jau apsiverkiau…

  11. turkija

    na ziuresim idomu ar kiek ten tas rusu klubas pasikeites NOVGOROD na bus ka zalgiriui irodyt na laimejus turnyra butu geras pasiekimas ir labiau susizade butu aisku daugiau naujokams zingsniai i prieki spries sezono starta

  12. pats gudai

    usivedei radai ka parasyt su zalgiriu vilnium vyriausybe jei vienam cia nepatiko nieks tavo straipsnio neskaitis

  13. toto gudui

    vienas nevisprotis,rase,rase ir jau neraso,buvo labai sudrausmintas ,gal tu ir neverski,bet pinigine tavo, labai verks,tavo yra uzregistruoti ir seniau su tavo keiksmazodziais,su visais duomenimis,niekas taves negasdina,tik busi nuskausmintas vienu tarnybu ,kurios turi tvarka turi daryti,nebusi toks erelis …….

  14. Koma gudui

    Tu tik žiūrėk, kad atitinkamos institucijos tavim pačiu nesusidomėtų, nes visus čia vagimis vadini. Ar turi nenuginčijamų įrodymų pagrįsti, kad jie vagia? A, ereli? Taip, kad savo nuomonę pasilaikyk sau.

  15. komai ,nu va ir islindai su savo keiksmazodziais,o apie Zalgiri neviska zinai klubo nari

    klysti ,ne visus,cia tik nuomone,tik tuos ,kuriems pareiskti tarnybu STT,FNTT itarimai, asmenims uz kysininkavima,svetimo turto pasisavinima,kuriems bylos uzvestos,kurie nuteisti,kur ziniasklaida daug rase…jau atsibodo tas zodziu musis

  16. BC

    Siaip realiai man atrodo cia turetumem apie savo komanda diskutuo o ne apie politikos kliedesius. Ir ne lot viens ant kito. Kas norit palot viens ant kito pasidalinkit numeriais ir svaigit tarpusavi

  17. gudas

    teisingai .apie komanda sergam Bc,nervina ,kad visokie veikejai is vilniaus pradejo pulti,pilti pamazgas lryte juodinti A.Saboni savo purvinais straipsniais,kur autorius bijo pasiraasyti,vieno veikejo turbut inspiruojami,puolamas D.Adomaitis,jie Zalgirio istorija,per TV pasirode -INFO TV- , laidoje KAKADU PUko interviu,kaip jis uzsipuola V. Matijosaiti ,kauno mera,kam skyria tiek daug pinigu Zalgiriui remti,o toje laidoje apie L.RYTA nieko,jo remima ,kaip vilniaus savyvaldybe prasiskolinusi iki ausu,taskosi milijonais, remdama lryta, tai nieko,taigi prasiseda Kauno Zalgirio komandos puolimas del remeju pinigu,vilnaus Hidra nenumire,ji dirba,atsigavo,….

  18. nieko

    nesuprantu ko cia gincyjates ir grasinat tarnyboms viens kitam , susitikit geriau ir pasikalbekit , bet kad nera apie ka, juk visi palaikom zalgiri

  19. BC

    Paprasciausiai I apsirukeliu kliedesius nera ko kreipt demesio. Tokie klounai uztat pievas ir raso kad panervintu.

  20. pritariu bc nieko

    aisku cia netam susirenkam diskutuot kas ne i tema nusikalbet o paskiau riejasi