Į eterį sugrįžta „Žalgirio radijas“ 0

Jau šį pirmadienį, rugsėjo 18-ąją, į eterį dvyliktajam sezonui sugrįžta „Žalgirio radijas“. Laida ir vėl bus girdima kiekvieną darbo dieną, nuo 15 iki 16 val. radijo stoties „Kelyje“ bangomis Kauno regione (105,9 FM) bei internetu visame pasaulyje: www.bitly.com/ZalgirioRadijas.

Prie žaliai-balto mikrofono laidos klausytojai ir toliau girdės pažįstamus balsus – laidą ir šiemet patikėta vesti praėjusį sezoną joje besidarbavusiems Kiprui Serpauskui ir Daumantui Zavališinui, o prie jų dueto prisijungė ir naujas veidas – Vladas Kuzminskas.

„Jau vaikystėje svajojau dirbti sporto komentatoriumi ar kalbėti apie krepšinį radijuje, todėl „Žalgirio radijas“ bus mažytė svajonės išsipildymo dalis. Į eterį stengsiuosi įnešti savos energijos, įdomiai pateikti aktualią informaciją apie „Žalgirio“ gyvenimą“, – teigė V.Kuzminskas.

„Žalgirio radijas yra tai, ko gali norėti tikras krepšinio sirgalius: daug įdomių pokalbių su krepšinio pasaulio atstovais, diskusijos apie antrąją Lietuvos religiją, nesuvaidintos emocijos, interviu iš žalgiriečių rūbinės ir, svarbiausia, krūvos puikių prizų! Aš tikiu, kad kiekvienas iš Jūsų pasakysite savo šeimos nariams, tėvams, draugams ar darbdaviui, jog nuo 15 iki 16 valandos Jūs būsite užimtas!“, – sakė su nekantrumu naujojo sezono pradžios laukiantis laidos vedėjas K.Serpauskas.

„Labai džiaugiuosi, jog turėsiu galimybę ir šiemet būti „Žalgirio radijo“ dalimi. Tai puiki galimybė būti arti profesionaliausio visomis prasmėmis Lietuvos krepšinio klubo. Pažadu, jog stengsimės pateikti kuo daugiau originalaus turinio, pranešime svarbiausias naujienas patys pirmieji ir savo laidoje kalbinsime ne tik žalgiriečius, bet ir kitus įdomius krepšinio pasaulio žmones, – pasakojo D.Zavališinas, kuriam tai bus jau trečiasis sezonas už „Žalgirio radijo“ vairo. – Puikiai suprantame, kad šiandien socialiniai tinklai yra neatsiejama mūsų visų gyvenimo dalis, tad šiemet ten mus matysite dar dažniau. Sekite mus „Facebook“ ir „Instagram“, kur talpinsime vaizdinį turinį iš laidos užkulisių, o mūsų „MixCloud“ paskyroje – rasite visus laidų įrašus.“

„Žalgirio radijo“ vedėjai išdavė paslaptį, kad šiemet laidoje išvysime „Žaliai baltas nominacijas“ – apdovanojimus, kurių laureatus šmaikščiausiose nominacijose rinks žalgiriečiai.

Kiekvienos laidos metu klausytojai galės laimėti įvairių „Žalgirio“ suvenyrų bei bilietų į rungtynes, tiesioginio eterio metu skambindami į studiją ir atsakinėdami į suktus laidos vedėjų klausimus.

Šiemet į „Žalgirio radijo“ eterį sugrįžta klausytojų ankščiau itin mėgiama tapusi rubrika „Užribis“, kurioje laidos vedėjai kalbins žalgiriečius apie jų gyvenimą, kelią didžiojo sporto link ir apie tai, kokie krepšininkai būna už aikštės ribų.

Didelis dėmesys bus skiriamas ir būsimo žalgiriečių varžovo analizei naujoje rubrikoje „Priešo žvalgyba“, kur laidos vedėjai supažindins klausytojus su priešininkų ekipos pavojingiausiais žaidėjais ir komandine statistika.

„Žalia balta“ pasakos apie „Žalgirio“ komandos kasdienybę bei įvairias atrakcijas, kurios viso sezono metu bus rengiamos komandos sirgaliams.

Laidoje dėmesio sulauks ir dublerių ekipa – „NKL gyvai“ rubrika pasakos apie jaunųjų žalgiriečių sezoną Nacionalinėje krepšinio lygoje (NKL).

Laidos rubrikose „Eurolygiadienis“ ir „LKL apžvalga“ dėmesys bus sutelktas lygų, kuriose artėjančiame sezone rungtyniaus „Žalgirio“ ekipos krepšininkai, naujienoms bei rezultatams, o „Už Atlanto“ – pažvelgs į stipriausios krepšinio lygos NBA aktualijas.


„Žalgirio radijas“ eteryje – kiekvieną darbo dieną, nuo 15 iki 16 val. Radijo stoties „Kelyje“ eteryje Kauno regione (105,9 FM) bei internetu: www.bit.ly/ZalgirioRadijas.

Sekite mus:

http://facebook.com/zalgirioradijas
http://instagram.com/zalgirioradijas
http://mixcloud.com/zalgirioradijas

Komentarai