Kauno autobusų stotyje – bus pristatytas naujas „Žalgirio“ autobusas 0

Kauno „Žalgirio“ komanda artėjantį sezoną pasitinka ne tik su naujais veidais bei iššūkiais, bet ir su atnaujintu autobusu.

Ilgametė Lietuvos čempionų partnerė „Kautra“ žalgiriečiams paruošė naujutėlį autobusą, kuris rugsėjo 19 dieną Kauno autobusų stotyje bus pristatytas ištikimiausių gerbėjų būryje.

Apsižvalgyti po naują „Žalgirio“ autobusą visus sirgalius pakvies Lietuvos rinktinės narys Artūras Milaknis, naujai iškeptas žalgirietis Axelis Toupane bei antrąjį sezoną komandoje žaisiantis Kevinas Pangosas.

Krepšininkai už teisingus atsakymus viktorinoje pačius gudriausius apdovanos komandos ir „Kautros“ įsteigtomis dovanomis, o taip pat pademonstruos krepšinio įgūdžius neįprastomis sąlygomis!

Naujutėliu „Žalgirio“ autobusu važinės ne tik žalgiriečiai. „Žalgirio“ komandai nesinaudojant autobusu jis taip pat riedės Lietuvos keliais, tad kiekvienas turės galimybę pajusti žalgirietišką dvasią ir keliauti sėdint toje pačioje vietoje, kurioje į rungtynes vyksta Paulius Jankūnas, Edgaras Ulanovas ar treneris Šarūnas Jasikevičius.

Pirmiesiems pasižvalgyti po naują Lietuvos čempionų autobusą, išgirsti nuotaikingų pasakojimų iš komandos kelionių, laimėti šaunių prizų ir pabendrauti su žalgiriečiais bus galima pristatymo metu rugsėjo 19 d. antradienį, nuo 11.30 val. Kauno autobusų stotyje.

Komentarai