Kauno „Žalgiris“ pristato judančius paveikslėlius „Facebook Messenger“ aplikacijoje 7

Kauno „Žalgiris“ 2017-2018 metų krepšinio sezoną pradeda su geromis naujienomis pokalbių aplikacijos „Facebook Messenger“ vartotojams. Nuo šiol bendraudami su savo draugais, artimaisiais ir kolegomis naudokite judančius paveiksliukus su žalgiriečiais!

Bendradarbiaudamas su judančių paveikslėlių platforma GIPHY Kauno „Žalgiris“ pristato seriją linksmiausių praėjusio sezono krepšininkų emocijų. Visus judančius paveiksliukus galite išvysti čia: https://giphy.com/bczalgiriskaunas.

Norėdami naudoti judančius paveiksliukus, į „Facebook Messenger“ esančią GIF paiešką įveskite raktažodį „zalgiris“ ir paieškos rezultatuose rasite visus Kauno „Žalgirio“ emocingiausius paveikslėlius!

2017-2018 m. krepšinio sezono metu planuojama nuolatos atnaujinti judančių paveikslėlių kolekciją. Jau netrukus paieškoje atsiras ir „Žalgirio“ talismano Žalgirinio emocijos!

Giphy

Komentarai

  1. Jo

    Viskas ok., bet geriau galėtumėte atnaujinti mobiliąją programėlę Žalgirio, o tai jau keli metai dingo….

  2. BC

    Gal kas zino kada Misicius prisijungs? Kada galu gale visa sudetis susirinks?

  3. Koma

    Savaitgalį jau turėtų prisijungti Misičius.

  4. kaunas

    jau siendien atvykes micicius zalgirio radijo vedajai kalbejo zalgirio atstovu spaudai almantu kiveriu tai papasakojo viska apie kelione kad tie patys zaidejai kurie zaide dzukijoi

  5. micicius

    jau siendien atvyko ar dar atvyks

  6. micicius

    jau atvykes vienas uzviksavo oro uoste su bagazais

  7. Jis tikrai atvyks???