Londone Lietuvos čempionus pasitiko krepšinio išsiilgusi daugiatūkstantinė gerbėjų minia (VIDEO) 4

Po 16 metų pertraukos į Didžiąją Britaniją rungtynių sužaisti atkeliavęs Kauno „Žalgiris“ sukėlė didžiulį ažiotažą ir užpildė olimpiniame Londono parke esančią „Copper Box“ areną.

Stebėti draugiško „Titanų trofėjaus“ mačo tarp Lietuvos čempionų ir vienos stipriausių Lenkijos komandų Torūnės „Polski Cukier“ sugužėjo ne tik Londone gyvenantys, tačiau ir toliau nuo rungtynių įkarščio vietos įsikūrę lietuviai.

Lietuvos ir „Žalgirio“ atributika pasipuošę Didžiosios Britanijos lietuviai viso mačo metu aistringai palaikė žalgiriečius, įkvėpė juos pergalei ir po surengto krepšinio spektaklio dar artimiau susipažino su savo dievaičiais bendraudami po rungtynių.

Dar rungtynių metu kalbinti „Žalgirio“ gerbėjai internetinei komandos televizijai „Žalgiris TV“ išdavė mylimiausius žalgiriečius, džiaugėsi neeilinio mačo atmosfera ir vylėsi, jog Lietuvos čempionai į Didžiąją Britaniją užsuks dažniau.

„Visada linksma būti tarp tiek daug lietuvių, kai pamatai kiek daug susirinko palaikyti komandą, išties labai smagu“, – kalbėjo viena iš „Žalgirio“ aistruolių.

Štai vienas iš komandos gerbėjų pasisėmė daug gerų emocijų ir liko sužavėtas rungtynių atmosfera.

„Viskas nepriekaištinga, labai nuostabi šventė, esu pilnas emocijų. Daugiau tokių progų mums, gyvenantiems svetur, palaikyti  Lietuvą, Lietuvos komandas, pabūti, padalyvauti ir pasidžiaugti visiems kartu“, – teigė „Žalgiris TV“ kalbintas lietuvis.

Istorinėse rungtynėse „Žalgiris“ 87:61 pranoko Lenkijos vicečempionę Torūnės „Polski Cukier“ komandą ir į viršų iškėlė „Titanų trofėjaus“ taurę.

Komentarai

  1. super

    dziugu tai girdeti is ten gyvenanciu lietuviu puikiai palaike zalgiri atmosfera puiki

  2. delfi

    pasikeites zalgirio veidas naujokai suteikiantis vilciu skambesniams zygiams

  3. samb

    Saunoliai

  4. Vidas

    Ne tas zodis palaikem. Tik siandien balsas pradeda atsistatyti ?