Rungtynes Londone stebėjęs Eurolygos vadovas J.Bertomeu: „Vertiname tai, ką daro „Žalgiris“ (VIDEO) 6

Penktadienio vakarą Kauno „Žalgirio“ krepšininkai Londone sužaidė istorinį mačą su Torūnės „Polski Cukier“ komanda iš Lenkijos.

Sausakimšoje „Copper Box“ arenoje pergalingą žalgiriečių mačą „Titanų trofėjaus“ dvikovoje stebėjo ir svarbūs bei įtakingi krepšinio pasaulio atstovai, tarp kurių buvo ir Eurolygos prezidentas Jordi Bertomeu.

Išskirtinai dėl Lietuvos čempionų rungtynių į Londoną atkeliavęs ispanas išreiškė palaikymą kauniečiams ir didžiavosi jų rodomais rezultatais už aikštelės ribų.

„Į Londoną atvykau tik dėl šių rungtynių. Mes vertiname tai, ką daro „Žalgiris“, todėl norime būti kuo arčiau komandos ir palaikyti ją. „Žalgiris“ savo darbais jau daugelį metų užkelia kartelę visoms Europos komandoms“, – „Žalgiris TV“ pasakojo J.Bertomeu.

Eurolygos vadovas taip pat atskleidė artimiausius stipriausios Europos krepšinio lygos planus bei dar kartelį įsitikino „Žalgirio“ aistruolių ištikimybe komandai.

„Nesu nustebęs tokia puikia atmosfera, kadangi gerai žinau, jog ten kur yra „Žalgiris“, visuomet bus ir nuostabus palaikymas. Kaip visi žino, Eurolygos planuose – krepšinio klubas Londone, tad svarbu čia jau dabar populiarinti Europos krepšinį“, – planais dalinosi ispanas.

Tuo tarpu rungtynes iš arti stebėjęs Lietuvos čempionų direktorius Paulius Motiejūnas pasidžiaugė septynerius metus galvoje brandintos idėjos įgyvendinimu bei vylėsi, jog turnyras artimiausiu metu išplauks į platesnius vandens.

„Manau, kad šis turnyras gali tapti kasmetiniu, su pajėgesnėmis komandomis, o galbūt ir kelių dienų turnyru. Galvoje sklando ir idėja organizuoti turnė „Londonas – Airija“, kurioje gyvena nemažai emigrantų iš Lietuvos“, – kupinas idėjų buvo komandos vadovas.

Komentarai

  1. @

    micicius jau su komanda?

  2. BC

    Po rungtyniu Jankunas sake kad jis laukia kaune. Bent jau as taip supratau is interviu

  3. taip

    jau kaune buvo penktadieni atvykes micicius

  4. super

    manau butu fantastiskai kad butu keliu dienu turnyras londone puikios motiejuno idejos

  5. kaunas

    europos vicecempionas atvyko i kauna ir prisijunge prie zalgirio

  6. micicius

    ataku organizatorius i lietuva atvyko pries kelias dienas apsilanke zalgirio arenoi ir kolkas sportavo individuliai