#TimeOutŽalgiris: Išsiilgtos Eurolygos rungtynių emocijos, R.Javtoko auksinis lankas ir dilema I.Stonkuvienei 1

Penktadienį „Žalgirio“ arenoje vykusios pirmosios Eurolygos sezono rungtynės tapo tikra švente krepšinio gerbėjų miniai – žalgiriečiai nukovė varžovus iš Serbijos, o sirgaliai sukūrė neįtikėtiną atmosferą. Fanų šėlsmas ir rungtynių užkulisiai užfiksuoti ir antroje trečiojo #TimeOutŽalgiris sezono laidoje.

2017-2018 m. sezoną #TimeOutŽalgiris jau pradėjo su naujomis vedėjomis – Indre ir Asta – priešakyje. Merginos dvikovoje su „Crvena Zvezda“ kalbino puikiai nusiteikusius sirgalius bei sutiktus puikiai pažįstamus veidus.

Per vieną iš rungtynių pertraukėlių už metus „Žalgiryje“ pagerbtas profesionalo karjerą baigęs Robertas Javtokas gavo simbolinį „auksinį“ krepšį. #TimeOutŽalgiris laidoje jis atskleidė, kur laikys garbingą apdovanojimą.

Laidoje po pertraukos svečiavosi ir žinomas TV bei interneto veidas – Indrė Stonkuvienė. Humoristo Manto Stonkaus žmona atskleidė apie savo „giminystės“ ryšį su Antanu Kavaliausku. I.Stonkuvienė mąstė ir apie tai, ar neteks persidažyti plaukų žaliai, kai jos vyras nusidažė juos baltai.

Komentarai

  1. nieko

    pries jus mergaites, bet tai nebuvo taip gerai kaip buvo anksciau