D.Bostas: „B.Daviesas sakė, kad mano dėjimas buvo nekažką“ (VIDEO) 2

Į Kauno „Žalgirio“ komandos rikiuotę po traumos sugrįžęs amerikietis Dee Bostas sekmadienį „Žalgirio“ arenoje vykusiose LKL čempionato rungtynėse su Klaipėdos „Neptūnu“ sirgalius pamalonino galingu dėjimu.

Įspūdingu epizodu papuošęs rungtynes krepšininkas su „Žalgiris TV“ dalijosi įspūdžiais apie savo dėjimą į varžovų krepšį.

„Man tas dėjimas nepatiko. Galiu šokti ir aukščiau, – kalbėjo žalgirietis. – Jaučiuosi gerai. Buvau iškritęs mėnesiui, tad reikia laiko, kad sugrįžčiau į normalią sportinę formą.“

Žalgiriečio pasirodymas rungtynių pabaigoje sulaukė atgarsių ir iš komandos draugų. Štai kitas amerikietis – Brandonas Daviesas juokaudamas neigiamai įvertino tautiečio skrydį.

„Sulaukiau nemažai įvairių žmonių atsiliepimų apie savo dėjimą socialiniuose tinkluose. Taip pat iš savo komandos draugų. Pavyzdžiui, Brandonas Daviesas sakė, kad mano dėjimas buvo nekažką. Jis pabandė šiek tiek „paheitinti“ mane“, – apie komandos draugo nuomonę atsiliepė D.Bostas.

Komentarai

  1. d. bostas

    man kaip pirmam kartu atrode efektingai galintis nustebint suoli turi gera bet kaip sako gali sokti ir auksciau tikimes dar isvysti geru epizodu

  2. DEE

    Nemanau kad kazka ispudingo nuveiks keleta rungtyniu kol forma igaus.