Ką vietiniai Milane žino apie Lietuvos krepšininkus ir Kauno „Žalgirį“? 6

Į Milaną kartu su Kauno „Žalgirio“ klubu išvykusi „Žalgiris TV“ kūrybinė grupė nusprendė išsiaiškinti, ar vietiniai gyventojai mėgsta krepšinį.

Prie garsiosios Milano katedros sutiktų praeivių „Žalgiris TV“ klausė, ar jie žiūri krepšinį, kokias ekipas palaiko Italijoje bei, ar žino lietuvius krepšininkus ir Kauno „Žalgirį“.

Nors dauguma italų mieliau rinktųsi stebėti futbolo rungtynes, grupelė sutiktų praeivių prisipažino žiūrintys krepšinį bei palaikantys Italijos klubus. Tapo akivaizdu, kad Italijos klubuose žaidę ar žaidžiantys lietuviai – Rimantas Kaukėnas, broliai Lavrinovičiai, Mantas Kalnietis ar Jonas Mačiulis taip pat liko dalies italų krepšinio gerbėjų atmintyje. Tiesa, vienas pašnekovas atskleidė žinantis Žydrūną Ilgauską.

Pažįstamas italams ir Kauno „Žalgiris“ – dalis pakalbintų milaniečių prisipažino žinantys ir „Žalgirio“ ekipą ar net gyvai stebėję jos žaidimą.

Komentarai

  1. Kuo durniau ,

    tuo geriau.Krepšinyje 10 žaidėjų vaikosi 1 kamuolį. Futbole.jau 22 asilai laksto iš paskos kamuoliui.Kur įdomiau?

  2. Kuo durniau to

    Asilas tu ! O jie sumas gauna tokias per 1 metus kad tu per 3 gyvenimus tiek neturesi

  3. Ro to 01:15

    Krepšinis ir smagiau ir idomiau. Žaidimas- smagesnis, gudresnis, linksmesnis… Krepšinyje ir spurtas ir „duobės“, karštas palaikymas, skanduotės ir t.t.
    Be to žaisti pradedama nuo pat jaunystės, ir krepšinį ir fudbolą, o ten pinigų tikrai niekas nemoka.

  4. Ro to 01:15

    Dar šistas apie futbolą. Įdomu ar esi girdėjas nors vieną skanduotę rungtynių metu? Kiek aš esu matęs futbolo ištraukų, tai ten tik nuolatinis bliovimas, tarsi būtų bepročiai surinkti iš „psichuškės“.

  5. .

    Durnius. Futbolas yra sporto karalius. Apklausk 150 saliu ir visi pasakys, kad futbolas yra nr1. Futbolas yra pats geriausias ir graziausias sportas, koki sugalvojo zmogus. Tiesiog Lietuvoje mes neturime futbolo

  6. ooo

    zmogau , futbole ne Lietuvoje, zmones dainuoja graziausius himnus komandos , apie skanduotes tai is vis nekalbu , jos nesustoja visas rungtynes, manau kad su kasiu sunku butu lyginti , kadangi zymiai daugiau zmoniu stadijonuose