TV6 eteryje nauja laida apie „Žalgirio“ komandos gyvenimą – „Savaitė su Kauno „Žalgiriu“ 2

Nuo šiol Kauno „Žalgirio“ komandos gyvenimas keliasi ir į televizijos eterį, kur kiekvieną sekmadienį 10.30 val. bus pasiekiamas TV6 kanalu!

Startavusi nauja laida „Savaitė su Kauno „Žalgiriu“ apims ne tik karščiausias Lietuvos čempionų naujienas, tačiau bus apžvelgti ir jaunimo komandos rezultatai, iš arčiau supažindinama su „Žalgirio“ futbolo ar regbio kolektyvais bei „Žalgirio“ arenos užkulisiais, aistringiausiais Europoje žaliai-baltai fanais.

Debiutinėje laidoje vedėjas Rytis Kazlauskas pakalbino žalgirietį Edgarą Ulanovą, taip pat žiūrovai išvydo „Žalgirio“ krepšininkų nuotykius priešsezoninėje stovykloje Antalijoje bei jaunimo komandos išbandymą Lietuvos kariuomenės kliūčių ruože.

Pirmojoje „Savaitė su Kauno „Žalgiriu“ laidoje E.Ulanovas papasakojo apie pirmąją pažintį su krepšiniu, užsiaugintą storą odą ir repavimą Eurolygos klipe.

TV6 kanalo žiūrovai taipogi galėjo pamatyti dar prieš sezoną filmuotus kadrus iš Turkijos ar karinių pratybų plotų, kuriuose savo tarpusavio ryšius stiprino pagrindinės ir jaunimo komandos.

Ne pirmus metus su Lietuvos kariuomene bendradarbiaujantis „Žalgiris“ į kariškas pratybas delegavo jaunuosius žalgiriečius, kuriems teko rimtas jėgų ir fizinės ištvermės išbandymas.

Kaip „Žalgirio“ dubleriams sekėsi Rukloje esančiame „Vilko tako“ kliūčių ruože, kokiomis linksmybėmis pažintį mezgė atsinaujinusios pagrindinės „Žalgirio“ komandos vyrukai bei kam geriausiai sekėsi šuoliai nuo tramplino į vandenį – pirmojoje „Savaitė su Kauno „Žalgiriu“ laidoje!

Komentarai

  1. Juozas

    Jau žinau ir žiūrėjau šią pirmą laidą ir įdomu buvo labai ir patiko, taip ir toliau būtų labai šaunu jei visą laiką rodytumėte laidą Savaitė su Kauno Žalgiriu!!!

  2. zalgiris

    tai ir rodys kiek priklauso na jau buvau pasigedes zalgirio tv laidos kai pernai rode init tv bet matyt kai jau nebera zalgirio remejas tai jau kitame kanale