„Žalgirio“ partnerių gretas stiprina aiškų planą turinti mėsos gamybos įmonė „Samsonas“ 6

_Įalgiris - Baskonia2017-11-16_11

Prie vis augančio Kauno „Žalgirio“ komandos rėmėjų kolektyvo prisijungia jau 26-uosius metus skaičiuojanti mėsos perdirbimo įmonė UAB „Samsonas“.

„Siekdami tapti geriausiais įvykdėme nemažai pokyčių – pakeitėme logotipą, kuris simbolizuoja stiprybę, Lietuvos rinkai pristatėme naująjį šūkį „Paragauk geriausio“, o labiausiai didžiuojamės galėdami prisidėti prie geriausios Lietuvoje krepšinio komandos – Kauno „Žalgirio“ rėmimo, – teigė „Samsono“ generalinis direktorius Henrikas Urbšta.

„Mūsų prioritetai panašūs į kauniečių: tobulėti, visada tikslingai siekti tapti geriausiais bei nepamiršti laikytis tradicijų. Net neabejojame, kad būtent su „Žalgiriu“ galime drauge vieningai pasiekti gražių pergalių savo srityse“, – kalbėjo H. Urbšta.

Abiejų organizacijų komandos turi aiškius planus ateičiai. „Samsonas“ nuo 2018 metų planuoja į rinką išleisti ne vieną naują kokybišką gaminį ne tik visiems krepšinio sirgaliams, bet ir norintiems prisidėti prie „Žalgirio“ finansinio stabilumo. Vieno iš planuojamų gaminių, kurį greitu laiku galės visi paragauti, intriguojantis pavadinimas dar vis laikomas paslaptyje.

Komentarai

  1. Buves darbuotojas

    Gal geriau išmokėtų mėnesį laiko darbuotojams vėluojančius atlyginimus ?
    Visiškas cinizmas…

  2. zalgiris

    dar tai pat olibet vel rems raso delfi

  3. Dešros kimšėjas

    dabar komentatorius per pertrauką sakys visi žiūrovai pasižiūriūrėkite po sėdyne ar nelaimėjote dešros 30 proc moterų sirgalių įadaugės

  4. Darbuotojas

    Tegul geriau nemazina zmonės atlyginimu ir nelaiko darbineis arkliais ir kumelėm.jokio skaitymosi su zmonėmis.tik dirbkit uz 17€ uz diena per sventines dienas ir po 6 dienas.

  5. parazitinė sistema

    įdomi sistema darbuotojams samsonas paskutinius rūbus nuima vergai palieka už kapeikas bet remia tuos kurie milijonais paskende iš kur toks geraširdiškumas geriau nevalgykit jų gaminių nes darbininkės ten primala to ko jum geriau nežinoti

  6. už krepšinį

    Šis gražus poelgis galėtų būti pavyzdžiu daugumai verslų, juk taip visi didžiuojamės ir džiaugiamės, kai sekasi krepšininkams garsinantiems mūsų šalį:)