#ŽaliaBalta. „Žalgirio“ arenoje apsilankiusi I.Stonkuvienė įvertino žalgiriečių įvaizdį 10

Pergalingai pasibaigusias Kauno „Žalgirio“ Eurolygos rungtynes prieš Atėnų „Panathinaikos“ komandą stebėjo ir dažnai „Žalgirio“ arenoje gyvai kauniečius palaikanti Stonkų šeimyna.

Šalia „Žalgirio“ atsarginių žaidėjų suolelio sezono abonementus įsigijusi garsi pramogų pasaulio pora visuomet emocingai serga už žalgiriečius.

Šį kartą prieš rungtynes „Žalgiris TV“ studijoje apsilankė geros nuotaikos nestokojanti TV laidų vedėja bei didžiulį sekėjų skaičių socialiniuose tinkluose turinti Indrė Stonkuvienė.

#ŽaliaBalta laidos viešnia prisiminė vaikystę, kurioje krepšinis asocijavosi su picų vakarėliais namuose, o krepšinio tradicijas dar labiau pagilino pažintis su humoristu Mantu Stonkumi.

„Krepšinio stebėjimo tradicija prasidėjo dar vaikystėje, kuomet mano tėveliai su draugais rinkdavosi namuose, vėliau susipažinau Mantu, kuris yra didelis krepšinio fanas. Taip pat turime nemažai draugų krepšininkų“, – pasakojo #ŽaliaBalta pašnekovė.

Paprašyta paneigti ar patvirtinti mitą, jog susitikusios moterys niekada nekalba apie krepšinį, Indrė prapliupo juokais ir net įgėlė stipriajai lyčiai.

„Noriu sugriauti tą mitą, nes moterys yra  išties įsigilinusios į patį žaidimą, netgi techniką, kas kokį žaidėją nusipirko. Tai atrodo visiškai neįtikėtina, kadangi vyrauja visai kitokie stereotipai apie moteris ar krepšininkų antrąsias puses“, – mitus apie moteriškus pokalbius laužė garsenybė.

Charizmatiškoji pramogų pasaulio atstovė kalbėjo, kad net 3 metų neturintis sūnus jau dabar gana neblogai valdo krepšinio kamuolį, tad jam šviesą ateitį jau piešia ir draugai krepšininkai.

„Mūsų sūnui Pranciškui geriausi žaislai – krepšinio kamuoliai. Jau nuo praeitų metų mėto kamuolį į krepšį, ir visi krepšininkai, kurie yra matę, kaip jis mušinėja, varosi kamuolį, sako, kad jo ateitis – būtent krepšinyje. Mes su Mantu jau paplanavome ir jo ateitį, įsivaizduojame žaidžiantį NBA lygoje ir save sėdinčius VIP vietose“, – pusiau juokais, pusiau rimtai kalbėjo laidos viešnia.

Pokalbio pabaigoje Indrė vertino žalgiriečių praeities bei dabartinius įvaizdžius, negailėjo patarimų krepšininkams, atkreipė dėmesį į išskirtinę Aarono White‘o tatuiruotę ir net pasiuntė linkėjimų Artūro Milaknio mamai.

Komentarai

  1. blyn

    eikit jus miegot su savo stonkuvienem ir visais kitais pseudo aukstuomenes atstovais, nejuokinkit zmoniu ir nedarykit gedos klubui, kas ta stonkuviene, sportininke , muzikante, politike, partizane ar dar kaip nusipelne, kam jinai idomi?

  2. zalgiris

    gerai neburnok reikia dziaugtis kad lankosi puosia tarp ziurovu sirgaliu stonkus su stonkuviene ipac stonkus uz zalgiri palaikantys

  3. pats

    ir dziaukis jei patinka , kitiems nenurodinek , man pvz uviene nieko nepuosia

  4. jstl

    jei vietoj bosto bus lievesnis uz girdziuna, bus dar vienas pramazas

  5. Motiejunas

    Dar tikisi kuzios sulaukti. Kol dar kontrakto neturi

  6. nieks nenurodo

    pats klausyk video tai ne tik stonku seima bet ir taip gali pamatyt daugiau mergynu savo groziu tarp ziurovu kad ir tapati songailos zmona

  7. kaunas

    na cia savaite gal kas paaiskes su kuzminsku 15 d

  8. basketnews

    tai rase zalgirio neskubejimui itakos gali tureti ir slapta viltys del mindaugo kuzminsko kuo ilgiau jis nesudarys kontrakto su nba klubu tuo labiau augs viltys isvysti ji europoje

  9. zalgiris

    na kaip sake saras ziuret i gera varianta rinkoje svarbu agentai siulo na bent iki savaitgalio ir atras gera stipru varianta

  10. Valink

    tu žinai kur su savo grožiu, o žalgiris skuba tik gero nieko nėra, mums izaidejo reikia o ne lengvo krašto, prie ko čia Kuzminskas, iš kurntie milijonai?