„Fenerbahce“ sirgaliai: pagyros „Žalgiriui“ ir ateityje Ž.Obradovičių pakeisiančiam Š.Jasikevičiui (VIDEO) 0

Stambulo „Ulker“ arenoje ketvirtadienio vakarą buvo karšta. Šimtai ištikimiausių turkų fanų dar prieš Eurolygos rungtynes tarp vietos „Fenerbahce“ ir „Žalgirio“ traukė vietinę komandą palaikančias dainas.

Dar nenuskambėjus rungtynių pradžios švilpukui, į Turkiją kartu su „Žalgiriu“ iškeliavusi „Žalgiris TV“ komanda nusprendė pakalbinti „Fenerbahce“ komandos sirgalius ir sužinoti jų nuomonę ir žinias apie mūsų šalies krepšinį.

Greitai paaiškėjo, jog Stambulo ekipos sirgaliai tikrai neužmiršo komandoje 2010-2011 metų sezone rungtyniavusio dabartinio vyriausiojo „Žalgirio“ trenerio Šarūno Jasikevičiaus.

„Tikiuosi, kad Š.Jasikevičius bus „Fenerbahce“ treneris po Željko Obradovičiaus“, – tokiais žodžiais apie Š.Jasikevičių atsiliepė vienas iš vietinių krepšinio gerbėjų.

„Gerbiu Š.Jasikevičių ir siunčiu jam linkėjimus. Visada prisimenu po vienų rungtynių Turkijoje jo pasakytus žodžius, kad žmogaus sveikata yra žymiai svarbesnė nei visi kiti dalykai“, – apie „Žalgirio“ komandos trenerį atsiliepė kitas fanas.

Ne vienas iš turkų krepšinio gerbėjų teigė besižavintys „Žalgiriu“ ir tikintys, kad žaliai-balti pateks tarp aštuonių stipriausių šio sezono Eurolygos komandų.

„Fenerbahce“ fanai vardijo ir savo mėgstamiausius žalgiriečius, tarp kurių pateko Paulius Jankūnas, Edgaras Ulanovas ir vieno sirgaliaus graiku palaikytas Kevinas Pangosas.

Komentarai