A.Milaknis: „Dvikova Vokietijoje bus visiškai kita istorija“ (VIDEO) 2

Pirmadienio vakare pirmąją treniruotę Bambergo „Brose“ arenoje surengę Kauno „Žalgirio“ krepšininkai antradienį stos į kovą su šeimininkų „Brose“ ekipa. Tai bus Eurolygos aštuonioliktojo turo rungtynės.

Po vakarykštės treniruotės mintimis apie būsimas rungtynes su „Žalgiris TV“ pasidalijo Kauno ekipos snaiperis Artūras Milaknis.

„Pirmose tarpusavio rungtynėse Bambergo komandą padėjo įveikti koncentracija visų rungtynių metu. Pirmąją rungtynių dalį žaidėme blogai, bet antrojoje pakeitėme savo energiją, nusiteikimą ir palaužėme varžovų ekipą. Savo indėlio pernelyg nesureikšminu. Džiugu, kad rungtynės baigėsi pergale. Dvikova čia Vokietijoje jau bus visiškai kita istorija“, – kalbėjo žalgirietis.

A.Milaknis pirmose akistatoje su Bambergo klubu surinko dvidešimt taškų, pataikęs net šešis tolimus metimus iš devynių bandymų. Tada Šarūno Jasikevičiaus auklėtiniai po atkaklios kovos įveikė Vokietijos klubą 88:84.

Kalbėdamas apie būsimas rungtynes „Žalgirio“ komandos gynėjas išskyrė, jog būsimai dvikovai žalgiriečiai žaidimo plano smarkiai nekoreguos.

„Daug kas nesikeičia, nes ne visiškai laikėmės pirmosioms rungtynėms paruošto plano. Daugiau mažiau akcentuojami tie patys dalykai, todėl kažkas stipriai keistis neturėtų“, –  aiškino krepšininkas.

Kauno „Žalgirio“ ir Bambergo „Brose“ rungtynės prasidės antradienį 21.00 val. Lietuvos laiku.

Komentarai

  1. Vytas

    Turim laimet

  2. Vytas

    Jei nenugribaus laimesim