Virtualiosios realybės žaidime žalgiriečiai kovėsi su tamsos jėgomis (VIDEO) 0

Intensyviu rungtynių tvarkaraščiu gyvenantys Kauno „Žalgirio“ krepšininkai stojo į kovą su dar vienais varžovais. Tiesa, šįkart Kevinui Pangosui, Axeliui Toupane ir Pauliui Valinskui teko kovoti ne su žinomais krepšininkais, o su tamsos jėgomis.

Žalgiriečiai išbandė jėgas virtualiosios realybės (VR) – „Star Wars: Jedi Challenges“ žaidime. Kauno klubo žaidėjams teko komandos rūbinėje stoti į kovą su virtualiu oponentu. Tiesa, vienintelis šį iššūkį sėkmingai įveikė P.Valinskas. A.Toupane ir K.Pangosas virtualioje dvikovoje pripažino blogio imperijos atstovo pranašumą.

„Man patinka vaizdo žaidimai. Pats juos žaidžiu, turiu žaidimų konsolę, – kalbėjo P.Valinskas. – Pirmą kartą išbandžiau virtualiosios realybės žaidimą. Reikėjo laiko, norint perprasti žaidimo ypatumus, bet buvo smagu.“

Savo ruožtu kanadietis K.Pangosas VR žaidimus jau yra žaidęs anksčiau. Krepšininkas pripažino, kad net ir pralaimėjęs, smagiai praleido laiką.

„Esu ir anksčiau žaidęs virtualiosios realybės žaidimą. Tiesa, tai buvo kitas žaidimas. Buvo smagu dar sykį išmėginti savo jėgas. Gerai nepasirodžiau, bet smagiai praleidau laiką“, – teigė K.Pangosas.

Komentarai