„Betsafe–Šokėjų kovos“: ištraukus burtus „Žalgirio“ šokėjų tikslas – nugalėti 0

LKL.lt

„Favoritės triumfuoti iš šio ketverto – nebūsiu kukli – bet manau, kad mes“, – pareiškė Diana Gandrimė, Kauno „Žalgirio“ palaikymo komandos vadovė.

Keturių Lietuvos komandų šokėjos rengiasi svarbiausiam šio sezono iššūkiui – „Betsafe–Šokėjų kovoms“. Kitą mėnesį vyksiančios varžybos parodys, kurios komandos pasirodymas profesionaliausias, o nuo ketvirtadienio savo nuomonę pareikšti galės ir aistruoliai.

Šiemet „Betsafe–Šokėjų kovos“ vyks per SIL–Karaliaus Mindaugo taurės turnyrą. „Žalgiris“ gins pernai iškovotą titulą, o iššūkį čempionėms mes Klaipėdos „Neptūno“, Vilniaus „Lietuvos ryto“ ir Panevėžio „Lietkabelio“ šokių grupės.

Sekmadienį traukiant SIL–Karaliaus Mindaugo taurės ketvirtfinalio burtus suporuotos ir „Betsafe–Šokėjų kovų“ dalyvės. Paaiškėjo, kad viename pusfinalyje susigrums „Lietuvos ryto“ ir „Neptūno“ šokėjos, o antrąją porą sudarys „Žalgirio“ ir „Lietkabelio“ palaikymo komandos.

Nugalėtojų komandas išrinks sirgaliai bei penkių asmenų komisija. DELFI skaitytojai turės teisę balsuoti internete ir būtent jų balsas sudarys 25 proc. Aistruoliai savo nuomonę pradės reikšti jau ketvirtadienį DELFI portale.

Komisijos vertinimai sudarys 75 proc. galutinio rezultato. Projekto nugalėtojos paaiškės per SIL–Karaliaus Mindaugo taurės finalo ilgąją pertrauką.

Titulą ginančios „Žalgirio“ šokėjos supranta, kad staigmenų gali būti, tačiau tiki, jog gali tapti dukart iš eilės čempionėmis.

„Vertinti burtus yra labai sunku, kadangi visos komandos yra labai stiprios, gali būti paruošusios įvairių kozirių. Todėl numatyti, kad kažkuri komanda gali būti stipresnė ar silpnesnė – tikrai negalime, kadangi visų lygis yra labai aukštas, – kalbėjo žalgiriečių vadovė Diana Gandrimė. – Mes lygiai taip pat ruošiamės, kaip ir visos komandos, bei norime laimėti.“

„Betsafe–Šokėjų kovos“ vyks per SIL–Karaliaus Mindaugo taurės turnyrą, jis rengiamas vasario 17-18 d. Klaipėdos „Švyturio“ arenoje. Bilietus į renginį platina bilietai.lt, oficialus transliuotojas – LRT televizija.

Komentarai