#DėmesysEurolygai. A.Toupane: „Su „Panathinaikos“ svarbu žaisti kietai“ (VIDEO) 3

Praėjusią savaitę dvyliktąją pergalę Eurolygoje iškovoję Kauno „Žalgirio“ krepšininkai trečiadienį iškeliauja į Graikiją, kur ketvirtadienį Atėnuose susitiks su daugkartiniu Eurolygos ir Graikijos čempionu „Panathinaikos“ klubu.

Prieš išvyką į Atėnus su „Žalgiris TV“ laidų rubrika #DėmesysEurolygai kalbėjo praėjusią savaitę rezultatyvias rungtynes su Valensijos klubu sužaidęs Axelis Toupane.

„Jaučiausi gerai po praėjusių rungtynių, bet viskas jau pasibaigę, – apie sėkmingą dvikovą su Valensijos „Basket“ Kaune kalbėjo A.Toupane. – Jeigu norime, kad mums sektųsi kaip komandai, turime palikti praėjusias rungtynes praeityje. Turime koncentruotis ties artėjančia dvikova.“

„Žalgirio“ krepšininkai šiame sezone sykį jau įveikė Atėnų ekipą. Tąsyk gruodžio mėnesį Kaune vykusiame mače kauniečiai net 33:14 laimėjo trečiąjį rungtynių ketvirtį ir sukrovė pamatus pergalei rezultatu 80:74.

„Iš tikrųjų žaidėme kietai tose rungtynėse. Tai buvo vienos iš tų dvikovų, kuriose puikiai pasirodėme kovodami. Žaidėme drausmingai ir laikydamiesi numatyto plano. Buvome geri gynyboje. Tai buvo esminės pergalės priežastys“, – aiškino A.Toupane.

Apie būsimas rungtynes mintimis dalijęsis prancūzas tvirtino, jog susitikimo ketvirtadienį kaina – didžiulė. Šiuo metu turnyro lentelėje abi komandos turi vienodai pergalių ir pralaimėjimų, todėl laimėjusi ekipa turi puikią galimybę įsitvirtinti aukštesnėje turnyro lentelės pozicijoje.

„Tai bus svarbios rungtynės. „Panathinaikos“ tik neseniai pralaimėjo pirmąjį Eurolygos mačą namuose. Prieš mus jie vėl žais namuose, todėl šio susitikimo svarba didelė. O ir turnyro lentelėje šiuo metu turime tiek pat pergalių kaip ir Graikijos ekipa“, – kalbėjo puolėjas.

Komentarai

  1. krepsinis.net

    lemiama atkarpa zalgirio laukia sunkesnis tvarkarastis uz daugeli konkurentu

  2. zalgiris

    turetum laimet

  3. na

    jeigu laimes be jankuno bus kazkas neitiketino, ko ir linkiu komandai