#TimeOutŽalgiris: A.Tapino pažadas „Žalgiriui“ bei Lietuvos 100-mečio klausimas sirgaliams 4

Eurolygos 22-ojo turo rungtynės Kaune dar sykį leido mėgautis pilnutėlės „Žalgirio“ arenos atmosfera, kurią užfiksavo naujausias „Žalgiris TV“ laidų rubrikos #TimeOutŽalgiris epizodas.

Laidos vedėja Dalia Belickaitė arenoje sutikto žinomą veidą – žurnalistą, visuomenininką ir internetinių laidų vedėją Andrių Tapiną. Pašnekovas, paklaustas, kokį vieną klausimą paklaustų vyriausiojo „Žalgirio“ trenerio Šarūno Jasikevičiaus, nurodė, jog teirautųsi, iš kur treneris turi tiek daug energijos. Be to, A. Tapinas pažadėjo, žalgiriečiams patekus į kitą Eurolygos etapą, vieną iš savo laidų pravesti apsivilkus žaliai-baltai drabužiais.

„Žalgirio“ arenoje sutikti krepšinio sirgaliai artėjančio Lietuvos 100-mečio proga vardijo, kuris iš žalgiriečių geriausiai sugiedotų Lietuvos himną. Daugiausiai sirgalių balsų sulaukė komandos kapitonas Paulius Jankūnas, kurį savo favoritu išrinko ir jaunosios Kauno „Žalgirio“ šokėjos.

Laidos pabaigoje #TimeOutŽalgiris kūrybinė grupė arenoje sutiko ir pakalbino Airijos lietuvius, kurie specialiai į Lietuvą atvyko stebėti Kauno „Žalgirio“ rungtynių. Interviu su jais bei kitus vaizdus iš „Žalgirio“ arenoje vykusių rungtynių išvysite naujausiame #TimeOutŽalgiris epizode.

Komentarai

  1. pagaliau

    normali vedeja, uz anas dvi tai net svetima geda apimdavo

  2. zaliai baltas

    Čia ne tik normali vedėja, bet puiki, pati geriausia kiek tik buvo TimeOutŽalgiris vedėjų. Viskas gali pamiršt brangioji, tą Lenkijos klubą ir lieki visiems sezonams vesti TimeOutŽalgiris :-) kontraktas turi būti iš Žalgirio ilgalaikis, be galimybės jį nutraukti :-)

  3. anos

    dvi buvo daugiau jaunimeliui iki 16 , sita vedeja visiems tinka, super

  4. Chantelle

    Thank you Author your response!