Stambule žalgiriečiai ruošiasi rungtynėms su geresnį žaidimą demonstruojančiais „Anadolu Efes“ krepšininkais (VIDEO) 1

Stambulo Sinano Erdemo arenoje ketvirtadienio vakarą Kauno „Žalgirio“ krepšininkai atliko pirmuosius metimus varžovų aikštėje, ruošdamiesi šio vakaro susitikimui Eurolygoje su „Anadolu Efes“ klubu.

Prieš svarbios pergalės medžioklę mintimis su „Žalgiris TV“ po treniruotės dalijosi žalgiriečiai – Paulius Jankūnas ir Kevinas Pangosas.

„Turėjome dvi geras dienas darbo. Visi gerai dirbo. Žinoma, buvo šiokio tokia pertrauka, turėjome ir vieną kiek neįprastą treniruotę, bet paskutinės dvi dienos buvo įprastos treniruočių pobūdžiu prieš rungtynes“, – apie pasiruošimą Eurolygos dvikovai kalbėjo P.Jankūnas.

Šiuo metu Stambulo ekipa Eurolygos turnyro lentelėje žengia paskutinė, šešiolikta. Tiesa, su naujuoju vyriausiuoju treneriu Erginu Atamanu ekipa demonstruoja geresnį žaidimą ir geresnius rezultatus. To įrodymu tapo praėjusį savaitgalį iškovotas čempionų titulas Turkijos taurės turnyre.

„Apie varžovus kalbėjome ir žiūrėjome video prieš treniruotę, – aiškino „Žalgirio“ kapitonas. – Tai yra visai kita komanda, kitaip žaidžia jos krepšininkai. Žaidėjai žino savo vietas. Bendras komandos lygis pakilęs ir varžovai individualiai pagerinę savo žaidimą. Taip kad tikrai žaisime prieš visai kitai kitokią formą ir kokybę demonstruojančią komandą.“

P.Jankūnui antrino ir žalgirietis K.Pangosas. Kanadietis pabrėžė, jog iškovotas taurės trofėjus pridės pasitikėjimo.

„Varžovai žaidžia su žymiai didesniu pasitikėjimu savo jėgomis ir demonstruoja geresnį žaidimą. Turime būti tam pasiruošę, mūsų laukia sunki dvikova. Reikia būti susikaupusiems. Turkijos lygoje jie įveikė kelias labai pajėgias komandas. Šiuo metu jie jaučiasi gerai. Negalime leisti jiems jaustis užtikrintai būsimoje dvikovoje“, – tvirtino K.Pangosas.

„Anadolu Efes“ klube rungtyniauja ir „Žalgirio“ klube du sezonus rungtyniavęs ir praėjusį tarpsezonį komandą palikęs Brockas Motumas. Geras australo bičiulis K.Pangosas užsiminė, jog su buvusiu žalgiriečiu jis bendravo prieš laukiančią Eurolygos dvikovą.

„Šiek tiek bendravome. Pasveikinau jį su iškovota Turkijos taure. Kalbėjome tik apie taurės turnyrą. Pašnekėsiu su juo jau rungtynių dieną. Gal net reiks truputį jį patraukti per dantį“, – šypsojosi K.Pangosas.

Komentarai

  1. ur mom

    2anchors sandy wanabe niga and smelly beard uselless