#TimeOutŽalgiris. Žalgiriečio-aktoriaus rinkimai, tikro sirgaliaus taisyklės ir B.Udriho brolio vizitas 5

Praėjusį penktadienį Eurolygos rungtynės „Žalgirio“ arenoje tarp žalgiriečių ir Stambulo „Fenerbahce“ tapo dar vienu gražiu krepšinio spektakliu žiūrovams. Karšto Eurolygos krepšinio seanso užkulisius fiksavo „Žalgiris TV“ laidų rubrika  #TimeOutŽalgiris.

Laidos vedėja Dalia Belickaitė šįkart teiravosi krepšinio gerbėjų ir svečių arenoje, kurie žalgiriečių jų manymu būtų geriausi aktoriai filmuojant kino filmą. Daug balsų sulaukė Paulius Jankūnas, kurio stumdymąsi aikštėje įvertino sirgaliai. Tarp favoritų atsidūrė madingasis Axelis Toupane ir temperamentingasis „Žalgirio“ ekipos vyriausiasis treneris Šarūnas Jasikevičius.

Laidos metu pakalbintas aktorius ir TV laidų vedėjas Mantas Stonkus pasidalijo kita su kino filmais susijusia istorija. Neseniai pasirodžiusiame filme „Aš – žvaigždė“, kuriame M.Stonkus atlieka pagrindinį vaidmenį, pasirodė ir „Žalgirio“ trenerių štabo atstovas Darius Songaila.

„Daug krepšininkų „kastingavome“ į tą rolę, daug legendų norėjo vaidinti, bet išrinkome vienintelę legendą – Darių Songailą, – šypsojosi M.Stonkus. – Antanas Kavaliauskas šiek tiek supyko, kad jo nekvietėme, bet jau buvo prasidėjęs sezonas ir per treniruočių procesą jis negalėjo prisijungti.“

Naujausiame #TimeOutŽalgiris sezono epizode išvysite ir tikro sirgaliaus taisykles, kurias turi žinoti kiekvienas, bei išvysite interviu su žalgiriečio Beno Udriho broliu Samo, kuris atvyko į Kauną palaikyti savo brolio bei padeda jam greičiau atsigauti po traumos.

Komentarai

  1. gal

    Udriha su savim brolis pasiims? nes jau pradeda nervuoti tas NBA zvaigzde be sveikatos blemba

  2. Darius

    Kas tas Udrihas ? Nepamenu tokio

  3. jau nepameni udric

    Reik tiketis ryt zais su neveziu ir baskonia

  4. dalia belickaite

    Tai jau belickaite pabaigs laidas pati likusias namu runktynes tos dvi vedejos gal kiek netiko nepasiteisino

  5. tos dvi

    tiktu zalgiristv junior vesti , bet ne pagrindine laida, labai jau vaikiskai viskas budavo o Dalia labai nuosirdziai viska daro be to turi talenta vedejos