Antradienį A.Toupane „Žalgirio radijui“ pasakos apie savo vaikystę, NBA užkulisius ir buvimą Lietuvoje 0

Kiekvieną darbo dieną nuo 15.00 val. radijo „Kelyje“ bangomis (105,9 FM) prabyla „Žalgirio radijas“, kurio antradienio laidos vinimi taps pokalbis su žalgiriečiu Axeliu Toupane.

Jau šiandien „Užribio“ rubrikoje prancūzas plačiau papasakos apie savo vaikystę, krepšinio treneriu dirbantį tėtį bei pomėgius už aikštelės ribų.

„Žalgirio“ puolėjas taip pat atskleis, kur išleido pirmąjį savo atlyginimą, kokį automobilį vairavo pirmąjį bei prisimins metus praleistus stipriausioje pasaulio krepšinio lygoje NBA.

„Atsimenu viską. Ten praleistas laikas buvo nuostabus, geriausias mano karjeros momentas. Tai tarsi išsipildžiusi vaikystės svajonė, kai tu vienoje arenoje gali žaisti su tokiais žaidėjais kaip Kobe Bryantas, LeBronas Jamesas ar Kevinas Durantas. Tai – nerealu“, – apie žaidimą NBA lygoje kalbės žalgirietis.

Pirmą sezoną „Žalgirio“ marškinėlius vilkintis A.Toupane džiaugiasi leidžiamu laiku Lietuvoje ir netgi pasidalins savo labiausiai Kaune lankomų vietų sąrašu.

Pilną interviu, kuriame Prancūzijos vyrų krepšinio rinktinės žaidėjas palygins NBA ir Eurolygos pirmenybes, išskirs žaidėją, prieš kurį buvo sunkiausiai rungtyniauti, ar pademonstruos lietuvių kalbos žinias – nuo 15.00 val. išgirsite radijo „Kelyje“ bangomis (105,9 FM) ir internetu: http://bit.ly/ZalgirioRadijas.

Suprask, pajausk, pamilk, išgirsk krepšinį!

Komentarai