Mačas su lietuviškuoju Milano klubu „Žalgirio“ arenoje bus išmatuotas laimės decibelais 0

1920x530_z-armani

Antradienį „Žalgirio“ arenoje itin svarbias Eurolygos rungtynes sužais dėl patekimo į atkrintamąsias besikaunantys Kauno „Žalgirio“ vyrai, kuriems iššūkį mes lietuviškasis Milano „AX Armani“ klubas su Artūru Gudaičiu, Mindaugu Kuzminsku bei šįkart Italijoje likusiu Mantu Kalniečiu.

Kovo 20-oji ne tik Eurolygos antradienis, tačiau ir Tarptautinė laimės diena, kurios oficialiais ambasadoriais tapo „Kaunas – Europos kultūros sostinė 2022“ komanda. Ta proga visi arenoje susirinkę aistruoliai yra skatinami kuo garsiau visam pasauliui pranešti, kad Kaune LAIMĖ YRA ŽALGIRIS! O, ar žalgiriečiai yra smarkiai mylimi, bus išsiaiškinta komandų pristatymo metu sukeliant triukšmą ir suskaičiuojant garso decibelus.

Šūkį LAIMĖ YRA ŽALGIRIS bus galima laikinai išsitatuiruoti „Žalgirio“ arenos fojė pirmajame aukšte, o ten pat ieškokite laimės ambasadorių, kurie dovanos išskirtines atvirutes bei padės nervus išsikeisti į… burbulus.

„Žalgirio“ arenos lankytojai pirmajame aukšte taip pat galės apžiūrėti žalgiriečių prieš mėnesį iškovotą Karaliaus Mindaugo taurės trofėjų, išbandyti nemokamas virtualios realybės pramogas ar nemokamai atsispausdinti savo nuotrauką.

Trečiojo aukšto žiūrovus džiugins virtualios realybės pramoga ir išskirtinė Foto siena.

Visi į rungtynes sugūžėję aistruoliai dar šaunesnę atmosferą galės susikurti savo veidus papuošdami žaliai-baltomis spalvomis, o pertraukėlių metu į aikštelę žengs ne tik žaviosios Kauno „Žalgirio“ palaikymo šokėjos, tačiau ir didžiosios pertraukos metu parodomąjį integruotą krepšinio mačą sužaisiantys „One Team“ projekto dalyviai kartu su vežimėlių krepšinio atletais.

Į rungtynes kviečiame atvykti anksčiau, kadangi 18.30–19.30 val. skelbiama „Laimės valanda“, tad visuose arenos baruose Jūsų laukia ženklios nuolaidos!

2000x1000_03_20_armani

Komentarai