Eurolygos atkrintamosios „Žalgirio“ arenoje: netrukus prasidės bilietų prekyba 9

Kauno „Žalgirio“ komandai užsitikrinus vietą tarp aštuonių stipriausių Eurolygos komandų, jau visai netrukus startuos bilietų prekyba į namų rungtynes ketvirtfinalio etape.

Likus dviem turams iki reguliariojo sezono pabaigos, žalgiriečiai nebenukris žemiau aštuntosios pozicijos bei jau dabar tapo aišku, kad žengs istorinį žingsnį į Eurolygos stipriausiųjų klubų aštuonetą.

Kauno komanda taip toli nužygiavusi buvo auksiniame 1998-1999 m. sezone, kuomet debiutuodama turnyre parklupdė visą Europos krepšinio elitą. Per žingsnį nuo finalo ketverto žalgiriečiai buvo ir 2003-2004 m. sezone su Arvydu Saboniu priešakyje (tuomet „Top 8“ etapas nebuvo rengiamas).

Nors dar nėra aiškus būsimas varžovas šio sezono Eurolygos atkrintamosiose varžybose ir tiksli būsimų rungtynių data, tai nesutrukdys pradėti bilietų prekybos į sirgalių itin laukiamą pirmąjį ketvirtfinalio mačą.

Tiesa, Kauno „Žalgirio“ arenoje balandžio 22-28 dienomis įvyks pasaulio ledo ritulio čempionato I diviziono B grupės turnyras. Galima pasidžiaugti, jog buvo rastas bendras sutarimas su ledo ritulio asociacija „Hockey Lietuva“ ir istorinės Eurolygos kovos įvyks būtent „Žalgirio“ arenoje.

Pasaulio ledo ritulio čempionatui bus pradėta ruoštis gerokai iš anksto, todėl Eurolygos ketvirtfinalio rungtynės bus žaidžiamos po parketu jau esant išlietam ledui ir su ledo ritulio varžyboms reikalingais bortais. Rungtynių dieną ledas bus uždengtas specialia medžiaga, kuri nepraleidžia šalčio, tad tikrai nereikia baimintis dėl žemesnės nei įprasta temperatūros ar nerimauti dėl kitokių nepatogumų. Tokia praktika taikoma daugelyje užsienio arenų, kurios turi ledo ritulio bei krepšinio komandas. Vis dėlto, dėl neišvengiamo salės plano pasikeitimo žiūrovams skirtų vietų skaičius krepšinio rungtynėse sumažės maždaug 1500 nei įprastai.

Bilietų prekyba į pirmąsias ketvirtfinalio rungtynes prasidės kovo 26 d. 10.00 val. Kadangi dėl sumažėjusio arenos plano nėra galimybės rezervuoti esamų vietų sezono abonementų savininkams, pirmas tris prekybos dienas jie kartu su „Žalgirio“ Garbės Klubo nariais galės pirmieji išsirinkti vietas namų arenoje. Iki kovo 28 d. 23.59 val. internetinėje svetainėje Žalgiris.lt, „Žalgirio“ arenos kasoje bei „Žalgiris Shop“ parduotuvėse bus atidarytas specialus bilietų pardavimas, kuomet bilietą bus galima įsigyti tik suvedus galiojantį 2017-2018 m. sezono abonemento brūkšninį kodą arba „Žalgirio“ Garbės Klubo nario kodą. Vienas kodas galioja vienam bilietui pasirinktoje vietoje.

Rezervacijų į savo įprastas vietas nepraras tik ložių nuomininkai bei „Audi“ klubo nariai. Pastarojo klubo abonemento savininkams, kaip ir į kiekvieną „Žalgirio“ arenos renginį vietos bus rezervuotos kelias savaites nuo prekybos pradžios.

Vieša visų likusių vietų prekyba prasidės kovo 29 d. 10.00 val. Bilietų prekyba startuos be konkrečios datos ir varžovo, tad įsigydami bilietus krepšinio gerbėjai privalo realiai įvertinti situaciją, kadangi bilietai nebus keičiami ar grąžinami.

Eurolygos reguliariajame sezone žalgiriečiams patekus tarp 4 geriausių komandų, du ketvirtfinalio mačai „Žalgirio“ arenoje būtų žaidžiami balandžio 17–20 dienomis, o užėmus 5-8 vietas, rungtynės vyktų balandžio 24 ir, jei prireiktų, balandžio 26 d.

Pirmųjų pigiausių bilietų kainos svyruos tarp 26–78 eurų, ložėse – 90 eurų, VIP parketinės vietos šalia aikštelės kainuos 180-200 eurų. Kauno „Žalgiris“ naudoja pažangią bilietų pardavimo sistemą, didėjant paklausai kainos automatiškai kinta, tad įsibėgėjant pardavimams bilietai brangs.

Komentarai

  1. O TAI KA Y P L I A I O F U S

    IAKSPRIASU NE , NEBUS

  2. Darius

    Pigiausi pirmieji bilietai kainuos 26-78 eurus, veliau, taikant pazangia sistema, bilietai dar brangs. Zodziu kaip suprantu, uz 1 rungtynes teks pakloti kokius 50 euriuku kaip nieko. Juk nepirksi pigiausio bilieto i arenos palube. Kas nustate tokias kainas ? Ne per daug ? O dar sako, kad litas ir euras ne 1 prie 1.

  3. Negrazu

    Va tau ir Zalgirio arena, kazkoks susiktas hokejus svarbiau uz Zalgiri… Kas per nesamone kad atkrintamosios i abonenta neieina? kodel LKL tada ieina? Maza to kad nusprendet pasipinigaut, tai net i savo vieta abonento nusipirkt bilieta jokiu garantiju, tipo jei spesi tai spesi… o jei dar taip kad ir ketvirtu varzybu netycia nereiktu, tai irgi negrazinama ane… Nuvyle sykart organizacija konkreciai, negrazu…

  4. Darius

    Taip ir gaunasi, nusiperki i rungtynes bilieta, o jei varzybu nebus ? Bilietai negrazinami. Gudragalviai sugalvojo apsidraust ir nugrezt sirgalius ? Ko cia visi tyli ? As asmeniskai nesiruosiu plot 78 euru uz pigiausia bilieta vienoms rungtynems. Apsisika tegu, ziuresiu bare.

  5. zalgirio arena

    tai raso del neisvengiamo sales plano pasikeitimo ziurovams skirtu vietu skaicius krepsinio runktynese sumazes mazdaug 1500

  6. zalgirio arena

    tai taip iseina kad turi abonementa bet vietoi jo bilieta reikes pirkti kaip suprantama

  7. Emilis

    Mokomės skaityt, cituoju straipsnį:
    „Nors dar nėra aiškus būsimas varžovas šio sezono Eurolygos atkrintamosiose varžybose ir tiksli būsimų rungtynių data, tai nesutrukdys pradėti bilietų prekybos į sirgalių itin laukiamą PIRMĄJĮ ketvirtfinalio mačą.“

    Padidinau raides esminio žodžio.

  8. Per brangu

    Pirmas dalykas, kokia nesąmonė, kad abonentas negalioja atkrintamoms varžyboms. Kodėl tada LKL galioja ir finalams??
    Antras dalykas, ar žandai neplyš nuo tokių kainų? Bronzinis sektorius 47 EUR, kai sezono abonentas 155 EUR kainavo… Smarkiai persistengėt šį kartą.

  9. logika

    Abonementams atrodo kainos didelės, nes neperka vienkartinių bilietų. Visą sezoną panašiai kainavo kai komanda tokiame lygyje: https://zalgiris.koobin.com//zalgiris-cska-2018-03-30?idioma=LT&act=1