Per istorinį mūšį Eurolygos ketvirtfinalyje visa „Žalgirio“ arena pasipuoš vienodais marškinėliais 23

1920x530_z-playoffs_olympiacos

Į Eurolygos atkrintamąsias kovas kelią prasiskynęs Kauno „Žalgiris“ sustoti neketina ir jau balandžio 24 dieną savo namų tvirtovėje istoriniame ketvirtfinalio mūšyje susitiks su Pirėjo „Olympiacos“ komanda.

Tarp aštuonių stipriausių Europos komandų patekę žalgiriečiai tokio ilgo ir sėkmingo sezono tarptautiniame fronte seniai neturėjo bei laukia stipraus sirgalių užnugario lankomiausioje Eurolygos arenoje.

Šį sezoną „Žalgirio“ arenoje Eurolygos rungtynes vidutiniškai stebėjo 13 450 žiūrovų, o net į penkis mačus buvo iššluoti visi bilietai. Toks susidomėjimas Lietuvos čempionų rungtynėmis leido be didesnės konkurencijos triumfuoti lankomiausių komandų lenktynėse bei už nugaros palikti visus Eurolygos grandus.

Po auksinių 1999-ųjų į Europos elitą vėl įsiveržę kauniečiai istorinį etapą pasitiks neeilinėmis sąlygomis. „Žalgirio“ arenoje balandžio 22–28 dienomis vyks pasaulio ledo ritulio čempionato pirmo diviziono B grupės turnyras, todėl krepšinio parketas pernakt bus išklotas ant ledo, o įprastas žiūrovų skaičius nuo 15 500 sumažės iki 14 000.

Tiesa, kiek sumažėjusią auditoriją „Žalgirio“ klubas pasitiks su pramogomis ir dovanomis, kurios gerbėjus suvienys dar karščiau palaikyti komandą.

Balandžio 24-ąją į „Žalgirio“ areną atvykę sirgaliai ant kėdžių ras specialiai Eurolygos ketvirtfinaliui pagamintus žalius marškinėlius. Juos aistruoliams istorinio pasiekimo proga padovanojo Kauno „Žalgirio“ komandą remiantis „Utenos Radler nealkoholinis“, padėsiantis visą areną nudažyti žalia spalva!

Užkurti tribūnas per keletą pertraukėlių bei didžiąją pertrauką sieks žadą atimantys „Street Warriors“ akrobatai iš Latvijos. Kaune latviai lankėsi ir savo pasirodymu žiūrovus jau užbūrė ir per pergalingas Eurolygos rungtynes su Tel Avivo „Maccabi“.

Šventinę nuotaiką dar labiau praskaidrinti turėtų Karinių oro pajėgų orkestras bei „Žalgirio“ rungtynėse gausiau nei įprastai panaudoti šviesos efektai.

Kaip ir visuomet per Eurolygos rungtynes Jūsų lauks gausybė nemokamų pramogų – virtualios realybės žaidimai, laikinos tatuiruotės ir nemokamas nuotraukų spausdinimas iš „Instagram“ profilio.

Jau dabar aišku, kad į Kauną sugūžės ir gausus būrys sirgalių iš kitų Lietuvos miestų, kadangi sparčiai mažėja vietų į „Žalgirio“ ekspresus iš Vilniaus, Alytaus, Marijampolės, Druskininkų, Elektrėnų, Prienų ir Vilkaviškio.

Sparčiai bilietai tirpsta ir į pačias rungtynes. Bilietai gali brangti, tad krepšinio gerbėjai savo vieta Eurolygos atkrintamosiose turėtų pasirūpinti jau dabar!

Komentarai

  1. Ot ačiū

    Alų reiks reklamuot?

  2. Jėga

    Bilietų kainas tiek užvarėt, kad jau ir po treningą išrašyt galit :)

  3. Darius

    Būtent, tiek užlenkė kainas, kad atėjusiems nupirks po maikę. Prišiko į kelnes, pasakysiu, kai kilo pasipiktinimo banga, kainų numušti jau nedrįso, tai sumąstė po maikoną išskirti.

  4. Hi hi

    Orai atšilo. I mokoma rubine nieks nebeis
    Turiu pasiulyma motiejunui: apmokestink šikinykus.

  5. Karolis

    Ko jus cia dejuojat..bilietu beveik jau nebera tai ne taip ir brangu gal.. kada paskutini karta buvo progra ziuret play offus..? :)

  6. Sikanciu

    traukiniai nelaukia

  7. To Karolis

    apie 4000 dar likę… nu per likusias dvi savaites GAL ir išpirks. Bet tarkim jei 24 dieną paaiškės kad reiks žaist ir 26, sėkmės su tokiom kainom per pusantros dienos išparduot bilietus. Jau tada ir treningai nepadės :) Būtų pasiūlymas su šitų rungtynių bilietu kad būtų galimybė prasitęst kitoms rungtynėms už pusę kainos, kiek neprasitęs pardavinėt pilna kaina, tada gal ir bus pilnas palaikymas

  8. Morda Netresnet?

    Godumas valdo

  9. Kainas mažinkit

    Apsijuoksit, per playoff nepardavę visų bilietų, tos maikės su alaus reklama neišgelbės, atsipeikėkit

  10. jo

    del antru rungtyniu gali kilti problemu, bet jei graikijoje paims bent vienas tai neturetu

  11. Jankis

    Atsipeikekit. Visose salyse i ketvirtfinalius yra brangesni bilietai. Jei nesugebat ipirkti tai cia jusu problemos. Atminkit kad savo pinigais remiate Zalgiri.

  12. aha

    Kai perskaičiau, kad Žalgirio bilietai brangiausi Eurolygoj tikrai pyktis paėmė. Užkelt kainas galima, bet gal jau ne ant tiek. Kaunas jums ne Madridas ar kokie Atėnai, kur žmonių galimybės visai kitos. Į vienas runtynes nusipirkau bilietus, nes galbūt tokių rungtynių vėl 20 m. reikės laukti, bet daugiau viskas.

  13. Vytas

    Brangesni i ketvirtfinali, taip. Esme tame kad nereikejo is abonementu lupt beveik pilnos kainos, butu daugmaz visi prasitese o ne 1 is 10, mazesne problema butu uzpildyt arena ir kitais metais daugiau abonementu butu nupirkta

  14. ....

    Tikrai pikta. Geriau generalinio remėjo ieškotų, o ne savo ištikimus gerbėjus ir savivaldybę melštų.

  15. Deja, šį kartą praleisim

    Keturis kartus pabranginti bilietai, kurie ir šiaip jau nebuvo pigūs!

  16. Darius

    Labai noreciau, kad Zalgiris laimetu bent karta, tada paziureciau kiek susirinktu sirgaliu i 4 tas rungtynes su bilietukais po 55 euriukus ne i pacias geriausias vietas. Tiems fruktams nuo godumo stogai paciuoze.

  17. Fanas

    Pikta kad istikimiausiems fanams yra spjaunama i veida ir sakoma apsieisim be jusu. Pikta del to kad ir jie spjauna ir sako neisim. Pikta bus kai svarbiausia sezono maca 26 diena stebes pustuste arena. As cia matau 4 iseitis del antro (tikiu kad jis bus) maco: 1.kirsti kainas visiems (nuostolis) 2.daryti nuolaidas su pirmu rungtyniu bilietu (nuostolis panasus) 3. Atsiprasyti istikimiausiu sirgaliu ir tie kas su abonementu nepaisydami kosminiu kainu pirko bilietus ileisti nemokamai (rizika kad arenos tai vistiek neuzpildys) 4.palikti kaip yra (losti prie 3-4 tukstanciu ziurovu)

  18. Justas

    Atejau paverkt del kainu

  19. Mizniai jobani

    Ko jus cia myzat del tu kainu???? Kazkokia dalis tu jusu euru eina i zalgirio biudzeta. O norit, kad ir kita sezona zaistu? Norit, kad saras liktu? Norit, kad butu idomu ziuret ir kitais metais?? Visa tam reikes zalgiriui babkiu, kazkiek jus tuom ir prisidedat. Tad maziau cia myzkit del tu kainu kaimieciai

  20. Grt

    O aš visas dienas į ledo ritulį eisiu. Man žymiai įdomiau ledo ritulys. O Žalgirio net per TV nežiūrėsiu

  21. duokit viska man uz dyka

    Kai paskaitai fanu poziuri, tai keista pasidaro kaip isvis komanda tiek pasieke. visi rekia kaip reikia islaikyt treneri ir gerus zaidejus sudetyje ir visi rekia kaip nori i rungtynes nemokamai vaiksciot. abieju dalyku niekaip nebus, kaip jus nesuprantat. kainos nera mazos palyginti, bet dabar ir koncertai ar teatras kainuoja 40 – 200 eur, bare per vakara 30 eur laisvai prageriat… paziurekit nba kokios kainos, visi supranta, kad uz dyka neina tokiu dalyku padaryt, o jums kazkaip duoti nieko nesinori tik gauti. gaila kad toks poziuris toli nenuves ir tik save kaltinti ir galit. 

  22. Naglis

    Nu va atsirado tokiu kurie Eurolygos kainas su NBA pradėjo lygint

  23. nera

    cia del ko diskutuoti , gaila pinigu neikit , bet uztenka jau apie kazkoki goduma , gal apie skupuma pasnekam? I pirma srungtynes jau pirmam aukste nedaug beliko , o jei bus antros , manau suras sprendima ir jis bus paskelbtas anksciau nei baigsis pirmos