Kauno „Žalgiris“ pratęsė sutartį su B.Daviesu (VIDEO) 9

Į Eurolygos atkrintamąsias varžybas patekęs Kauno „Žalgiris“ jau dabar žvelgia į ateitį. Lietuvos čempionų gretose ir toliau rungtyniaus vidurio puolėjas Brandonas Daviesas, su kuriuo pagal formulę „1+1“ pratęsta sutartis iki 2019-2020 m. sezono pabaigos.

Pastaruoju metu solidžią sportinę formą demonstruojantis 26-erių metų amerikietis vis labiau įsitvirtina ekipoje ir pateisino komandos vadovų ir trenerių štabo lūkesčius.

„Brandonas žingsnis po žingsnio produktyviai integravosi į komandą. Jam reikėjo laiko įprasti prie naujos krepšinio sistemos, bet net ir sunkesniais momentais jis niekada nenuleisdavo rankų. B.Daviesas yra puikus žmogus ir tikras profesionalas, jis vis dar tobulėja, todėl norime jį ir toliau turėti mūsų komandoje“, – teigė „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Šarūnas Jasikevičius.

Už aikštelės ribų ramus, tačiau žaidžiant „Žalgirio“ arenoje emocijų nestokojantis B.Daviesas Eurolygoje renka po 8,4 taško ir atkovoja po 3,2 kamuolio.

Paskutinėse dvejose Eurolygos rungtynėse B.Daviesas buvo rezultatyviausias žalgirietis. Pergalingame mače su Maskvos CSKA jis pelnė 17 taškų ir atkovojo 5 kamuolius. Išvykos susitikime su Pirėjo „Olympiacos“ ekipa B.Daviesas dar ženkliau užpildė statistikos protokolą – 18 taškų, 6 atkovoti kamuoliai ir 4 perimti kamuoliai.

Nors „Betsafe–LKL“ čempionate B.Daviesas tarp žalgiriečių yra vos devintas pagal žaidimo laiką, 208 cm ūgio krepšininkas pirmauja komandoje net pagal tris pagrindines statistines kategorijas. Jis yra rezultatyviausias (po 8,9 taško per mačą), atkovoja daugiausiai kamuolių (po 5,1) ir renka daugiausiai naudingumo balų (po 12,3).

Komentarai

  1. Liuks

    labai gerai.. Liko Jasikevičius, Pangosas, Ulanovas… :D

  2. pritarciau

    manau kita sezona bus geresnis jau dabar pagerino zaidima, bet del pangoso tai labai abejoju , vargu ar zalgiris su barsa gales pakonkuruot

  3. Liuks

    Ai, dar ir White reikia…

  4. kas

    triedet ir nepirkot bilietu i pirmas varzybas bekit nusipirkt , nes i antras su pirmu rngt bilietu bus 50% nuoaida taikoma

  5. to pritarciau

    kas liečia tokius klubus kaip Barca, Maccabi, Pao ir kitus, tai jie „perka“ prieš sezoną po 30 žaidėjų mažiausiai

  6. To kas

    Aciu, nereikia. Visu pirma pamateme nepagarba istikimiausiems sirgaliams, uzkelus kainas 3 ar 4 kartus gavome laiskus su gasdinimais per 3 d nusipirkti bilietus, nes teks moketi apie 10 euru brangiau. Ir nebuvo ne zodzio pasakyta apie jokias nuolaidas. Dabar, kai patys prisiko i kelnes tryda, pradejo akcijas, po maike duos ir i antras rungtynes su 50 % nuolaida zada ileisti. „Superinis“ marketingas, nieko nepasakysi. Argumentuoja, kad kazkur nba bilietai brangus. Valio, bet kokie ten miestai, kokie pinigai sukasi. Rado ka palyginti, cirkas. Pamoka Zalgirio vadovybei – atsargiau, maziau arogancijos pries fanus, nes mes jus nuleisime i klozeta su jusu visa tryda.

  7. eik

    tu zinai kur fane , tokiu fanu kuo maziau

  8. Darius

    Gerai tai, kad motiejuno chebra ne visiskai sugedus, sirgalius uzpykdę puole klaidas taisyti. Na ka gi, visi klysta. Bet jau tiek uzsiplešt, kad net is invalidu 26 eurus imti… beje,tas utenos alus nera alus, tai gerimas panasus i alu. Bet iki gero alaus jam toli toli. Kalbu ne apie ta radler, o apie uteos alu apskritai. MYZALAI. O ant maikes bus to myzalo reklama ?

  9. Hyper

    Super kad Brandon lieka kitam sezonui!