Š.Jasikevičius: „Visi supranta rungtynių su „Lietuvos rytu“ svarbą“ (VIDEO) 1

Penktadienį „Betsafe–LKL“ čempionate Kauno „Žalgirio“ krepšininkai susitiks su Vilniaus „Lietuvos ryto“ klubu. „Žalgirio“ arenoje vyksiančios rungtynės turės didžiulės reikšmės abiem komandoms kovojant dėl pirmosios vietos reguliariajame sezone.

Apie laukiančią akistatą su „Lietuvos ryto“ komanda mintimis dalijosi vyriausiasis žalgiriečių treneris Šarūnas Jasikevičius.

„Reikėjo suteikti prioritetą šviežumui, todėl trečiadienį žaidėjams davėme laisvą dieną, o šiandien turėsime tik vieną treniruotę, kuriose dėliosime akcentus rytojaus rungtynėms. Vyrai žaidė daug rungtynių, todėl jiems svarbu atsigauti. Rytoj reiks kibti į rungtynes su maksimaliu jėgų kiekiu. Ties tuo ir dirbame. Visi supranta rungtynių svarbą – reguliariojo sezono likimas paaiškės po šios dvikovos. Tikiuosi sulauksime pagalbos iš mūsų žiūrovų. Visi jaučia svarbą, reikia eiti kautis“, – aiškino Š.Jasikevičius.

Pasitikėjimo savo jėgomis vilniečiams pridėjo dvi pergalės iš trijų iki šiol žaistų tarpusavio rungtynių „Betsafe–LKL“ reguliariajame sezone, todėl Vilniaus klubo krepšininkai viešojoje erdvėje tiki savo komandos sėkme ir paskutiniame reguliariojo sezono mūšyje su Kauno klubu.

Kalbėdamas apie iš varžovų komandos stovyklos sklindantį užtikrintumą, Š.Jasikevičius pabrėžė, jog abi komandos pasitiki savo jėgomis, o žalgiriečiai žūtbūt kovos dėl pergalės.

„Visi krepšininkai ir treneriai turi pasitikėti savo jėgomis ir komanda. Normalu, kad vilniečiai pasitiki savimi. Jie dukart mus yra nugalėję. Mes irgi esame ta komanda, kuri pasitiki savo jėgomis. Bandysime iškovoti svarbią pergalę“, – kalbėjo Š.Jasikevičius.

Treneris pridūrė, kad penktadienio rungtynėse Lietuvos čempionai nesirems Gyčio Masiulio, Martyno Sajaus ir Martyno Arlausko paslaugomis. Jaunieji žalgiriečiai šį savaitgalį kartu su „Žalgiris-2“ ekipa rungtyniaus Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) finalo ketverto varžybose.

1920x530_z-lrytas_rem

Komentarai

  1. 15min

    ankstyvas zalgirio sprendimas paliko vieninteli nezinomaji