#TimeOutŽalgiris. Pergalės Europos taurėje jubiliejus ir geriausias žalgirietis pilotas 0

Penktadienį „Žalgirio“ arenoje vykusios „Betsafe–LKL“ rungtynės tapo dar viena švente Kauno „Žalgirio“ gerbėjams, kurie išvydo kauniečių pergalę prieš Vilniaus „Lietuvos rytą“.

Susitikimo užkulisiuose sukiojosi ir „Žalgiris TV“ laidų rubrikos #TimeOutŽalgiris vedėja Dalia Belickaitė, kuri bendravo su arenoje apsilankiusiais sirgaliais ir žinomais asmenimis.

Arenoje susitiktas krepšinio treneris Algirdas Brazys dalijosi prisiminimais apie „Žalgirio“ ekipos 1998 metais iškovotą Europos taurių laimėtojų taurę. Dvidešimtųjų iškovoto trofėjaus metinių proga A.Brazys kalbėjo apie labiausiai įstrigusį į atmintį žaidėją.

„Man vis dar akyse stovi Ennisas Whatley. Per visus metus, kiek dirbau Kauno „Žalgiryje“, tai tikriausiai buvo geriausias komandos legionierius. Jo taiklus metimas, po kurio patekome į Eurolygą, bei laimėta taurė yra vieni tų fantastiškų prisiminimų“, – teigė strategas.

Antroje #TimeOutŽalgiris laidos dalyje išvysite žiūrovų atsakymus į D.Belickaitės užduotus klausimus. Dalia prisiminė, kad į Eurolygos išvykos rungtynes žalgiriečiai skraido privačiu kompanijos „Avia Solutions Group“ skirtu lėktuvu, o sirgaliai džiaugėsi „Žalgirio“ pasiekimais – šiame sezone iškovotomis 4 pergalėmis daugiau nei praėjusiame sezone.

„Žalgirio“ gerbėjai taip pat vardijo, kurie iš žalgiriečių būtų geriausi lėktuvo pilotai. Čia daugiausiai simpatijų sulaukė kapitonas Paulius Jankūnas ir dėjimais krepšinio gerbėjus žavintis Aaronas White‘as.

Komentarai