Laisvės alėjoje – Eurolygos ketvirtfinalio kovų laukimas ir kauniečių pasižadėjimai (VIDEO) 0

Istorinį sezoną žaidžiantis Kauno „Žalgiris“ praėjusią savaitę pradėjo atkrintamąsias Eurolygos kovas, o antradienį ir ketvirtadienį į „Žalgirio“ areną sukvies ir savo ekipos gerbėjus.

Ta proga į Kauno Laisvės alėją pasižvalgyti išėjo „Žalgiris TV“ kūrybinė komanda su Dalia Belickaite priešakyje, kuri kalbino miestiečius bei sulaukė įdomių pažadų, jei žalgiriečiai peržengs Pirėjo „Olympiacos“ barjerą ketvirtfinalyje.

Sutikti pašnekovai sutartinai kartojo įdėmiai sekantys „Žalgirio“ sezoną, itin dėkojo komandos vairininkui Šarūnui Jasikevičiui ir savo darbą puikiai atliekančiam kapitonui Pauliui Jankūnui.

„Sezoną vertinu puikiai. Galime tik paploti, kad turime tokį puikų trenerį Šarūną Jasikevičių. Didelis dėkui jam, jog suteikia tiek džiaugsmo kauniečiams ir apskritai visai Lietuvai“, – teigė vienas Kauno širdyje sutiktų pašnekovų.

Kalbinti „Žalgirio“ gerbėjai, komandai laimėjus ketvirtfinalyje, pažadėjo nubėgti maratoną, nusidažyti barzdą žaliai ar sudaužyti kiaulę taupyklę ir gyvai stebėti finalines Eurolygos kovas Belgrade.

Kuriamos naujos „Žalgirio“ komandos istorijos liudininkais galite tapti ir Jūs antradienį bei ketvirtadienį atvykę į lankomiausią Eurolygos areną!

Susirinkusių žiūrovų lauks aukščiausio lygio krepšinis, karšta atmosfera ir neįtikėtina krepšinio šventė, kurią sustiprins išskirtiniai pasirodymai.

Pirmą kartą Lietuvoje aistruolių tribūnose lauks Eurolygos atkrintamųjų kovų proga sirgaliams dovanojami žali marškinėliai. Jais pasipuošę žiūrovai antradienį „Žalgirio“ areną nudažys vieninga žalia spalva.

Tai dar ne viskas – į ketvirtąsias ketvirtfinalio rungtynes, kurios bus žaidžiamos ketvirtadienį (balandžio 26 d.), su balandžio 24 d. rungtynių bilietu „Žalgirio“ gerbėjai gaus net 50 proc. nuolaidą.

Komentarai