Eurolygos fanų zonoje – žalgiriečių žaidimai su gerbėjais ir E.Ulanovo perdavimai A.Muhammedui (VIDEO) 1

Šeštadienį Belgrado tvirtovės Kalemegdano teritorijoje įsikūrusioje Eurolygos fanų zonoje svečiavosi Kauno „Žalgirio“ komandos žaidėjai – Axelis Toupane, Paulius Valinskas, Vasilije Micičius ir Edgaras Ulanovas.

A.Toupane ir P.Valinskas pirmieji apsilankė fanų zonoje ir dalyvavo Eurolygos socialinio projekto „One Team“ žaidimuose. Krepšininkai kartu su savo kolegomis iš kitų finalo ketverto komandų žaidė žaidimus krepšinio aikštelėje su protinę ir judėjimo negalias turinčiais jaunuoliais.

Netrukus Kalemegdano tvirtovės teritorijoje apsilankė ir serbas Vasilije Micičius bei Edgaras Ulanovas. Belgrade užaugusį V.Micičių apsupo nemažas būrys vietinių krepšinio gerbėjų, su kuriais žalgirietis darė asmenukes, žaidė žaidimus, dalijo prizus ir autografus.

E.Ulanovas fanų zonoje žaidė inicijuotą krepšinio mačą su kolegomis iš kitų Eurolygos finalinio ketverto komandų. Krepšininkams iššūkį metė fanų komanda.

„Žalgiris TV“ paruoštame reportaže išvysite žalgiriečių akimirkas ir iš Eurolygos fanų zonoje organizuotų renginių.

Komentarai

  1. Aplusmathematicstutorial

    free video sex china …here are some links to web sites that we link to mainly because we assume they are really worth visiting…