Iš Belgrado sugrįžusius žalgiriečius Kaune pasitiko daugiatūkstantinė minia (VIDEO) 2

BasketNews.lt inf.

Trečiąją vietą Eurolygoje iškovojęs Kauno „Žalgiris“ iš šių metų finalo ketverto sostine tapusio Belgrado grįžo į Kauną. Nusileidę Kauno oro uoste bronziniai žalgiriečiai patraukė į miesto rotušę, kur savo dievaičių jau laukė tūkstantinė minia sirgalių.

„Laukiame progos švęsti su fanais, nes tai didžiulė mūsų sėkmės priežastis, sakau tą iš širdies, – sakė „Žalgirio“ treneris Šarūnas Jasikevičius. – Džiaugtis reikia kuo daugiau gyvenime, kad tik kuo daugiau būtų tokių progų, o švęsti mes mokame.“

Kauno rotušėje vykusiame renginyje koncertavo grupė ŽAS, kuri atliko legendinį „Žalgirio“ 1999-ųjų himną „Euroliga“. Dainos tekstas buvo perdarytas, eilutę „treneris Kazlauskas“ pakeitė „treneris Šaras“.

Scenoje kiekvienam žalgiriečiui buvo uždėtos Kauno ir „Žalgirio“ herbais papuoštos vėliavos, o aistruoliai, diriguojami Š.Jasikevičiaus, atliko vikingų skanduotę „Žal-gi-ris“.

„Kaunas visada mielai priima mus, nesvarbu, pralaimime ar laimime. Mačiau internete, kad pilna žmonių, jaučiamės lyg čempionai. Kaip žmonės mus palaiko yra kažkas nuostabaus. Mes esam treti, bet pamatę jūsų palaikymą, jaučiamės lyg būtume pirmi. Ačiū jums“, – sirgaliams dėkojo kauniečių kapitonas Paulius Jankūnas.

„Detales nutylėsime, smagu buvo – kaip priklauso“, – apie trečiosios vietos laimėjimo šventimą sakė Artūras Milaknis.

Po grupės ŽAS ant scenos žengė „Rondo“, o vėliau savo eilės sulaukė „MG International“ su daina „Juoda Orchidėja“ – mėgstamiausia Šaro daina, pasak klubo direktoriaus Pauliaus Motiejūno.

„Aš esu Brandonas Daviesas, mano numeris nulis. Kaip sekasi? Aš jus myliu!“, – savo lietuvių kalba susirinkusius sirgalius pralinksmino Kauno klubo vidurio puolėjas.

Kiekvienas „Žalgirio“ žaidėjas nuo scenos padėkojo sirgaliams, o Kauno miesto meras Visvaldas Matijošaitis rėžė: „Šarai, pasilik!“. Tai užvedė susirinkusius sirgalius, kurie išreiškė stiprų palaikymą.

„Fantastika kaip vyrai žaidė šį sezoną, lenkiu galvą prieš juos, – sakė Š.Jasikevičius. – Reguliariajame sezone sužaidėme 30 rungtynių, iš kurių daugumoje mačų buvome prastesnė komanda, tačiau mes varžovus pergudraudavome.

Aš visada norėjau būti „Žalgirio“ žaidėju ir žaisti gerai, tačiau į šią komandą atvykau senas, žaidžiau prastai, vos pabėgau. Džiaugiuosi, kad bent kažkaip galėjau prisidėti prie šito klubo. Ačiū jums už palaikymą. Bus ir blogų momentų, tačiau būkite su komanda ir tuomet, palaikykite ją, nes ji fantastiška. Ačiū jums.“

Po sutikimo ceremonijos žurnalistams Š.Jasikevičius atskleidė, kad spaudimo likti klube nejaučia ir kasdien bendrauja su vadovybe bei informuoja ją, kas naujo.

Komentarai

  1. As

    ✌??

  2. BRiAN

    free video sex china …here are some links to web sites that we link to mainly because we assume they are really worth visiting…