„Žalgirio“ esporto komanda debiutavo užsienyje vykusiame turnyre 2

Watch Maverick vs Tomas – Hearthstone Grand Prix DreamHack Tours 2018 from DreamHackHS on www.twitch.tv
Savaitgalį Prancūzijoje praūžusiame „DreamHack Tours 2018“ turnyre Kauno „Žalgirio“ elektroninio sporto „Hearthstone“ žaidėjas Tomas „Tomas“ Dailidonis pasiekė „Top 16“ etapą ir vos per plauką neprasibrovė į ketvirtfinalį, taip sustiprindamas savo šansus patekti į Europos „Hearthstone“ čempionatą.

Turnyrą sudarė dvi dienos įskaitinių varžybų, kurių metu žaidėjai varžėsi dėl 5000 eurų vertės prizinio fondo bei kvalifikacinių taškų.

Pirmoji diena „Žalgirio“ atstovams nebuvo tokia sėkminga, kaip norėtųsi. Tomas savo žaidimų seriją baigė 4-1, o Džiugas „s8ris“ Martinkėnas rezultatu 2-3. Antrąją dieną „s8riui“ sekėsi kiek geriau, jis turnyrą baigė rezultatu 5-4, tačiau tai nepadėjo ištaisyti bendros situacijos. Tuo tarpu Tomui kortos išties buvo palankios ir jis mačą baigė 7-2 rezultatu, patekdamas į „Top 16“ ir pelnydamas 6 HCT taškus.

Vaikinai į Prancūziją išsiruošė ankstų penktadienio rytą, deja, nuvykę susidūrė su prancūzams jau įprastu reiškiniu – traukinių streiku. Nors žaidėjams ir teko pakovoti su nepažįstama aplinka, kad pasiektų savo kelionės tikslą, situaciją pavyko palenkti teigiama linkme ir jau kitą dieną startuoti „DreamHack Tours 2018 Hearthstone Grand Prix“ turnyre.

„Rezultatu labai džiaugiuosi, pavyko įveikti daug tikrai stiprių žaidėjų, tačiau išties gaila, jog nepavyko laimėti. Aštuntfinalio žaidime labai nepasisekė, prieš oponentą pralaimėjau turėdamas labai didelį pranašumą“, – pasakojo „Hearthstone“ žaidėjas T.Dailidonis

Papildomi 6 HCT taškus Tomui itin svarbūs, kvalifikuotis į Europos „Hearthstone“ čempionatą dabar bus žymiai lengviau.

Komentarai

  1. Vladelis

    Išties nesėkmingi Tomui buvo Top16 žaidimai. Linkime sėkmės sekančiuose startuose ;))

  2. kame

    sportas, ar peles svinines?