„Žalgirio“ esporto veikloje – pirmasis organizuojamas „Hearthstone“ turnyras 0

Kauno „Žalgirio“ esporto organizacija pristato savo pirmąjį viešą renginį– „Žalgiris Summer Brawl“, kuriame Lietuvos „Hearthstone“ žaidėjai, mėgėjai ir su žaidimu norintys susipažinti lankytojai galės išbandyti savo jėgas.

Birželio 23 d. „Žalgirio“ arenoje vyksiantis renginys susidės iš trijų dalių: „Deckcrafter“ ir „Standart“ turnyrų bei papildomų užsiėmimų, kurių nugalėtojai galės džiaugtis šauniais prizais.

„Žalgirio“ arenoje įsikūrusiame „Bare 11“ jau yra vykęs „GameOn“ organizuotas „Summer Tavern Hero Qualifier“ turnyras, sulaukęs itin didelio pasisekimo tarp „Hearthstone“ bendruomenės narių.

Lankytojai taip pat galės susipažinti ir su „Žalgirio“ „Hearthstone“ žaidėjais, Džiugu „s8riu” Martinkėnu bei Tomu Dailidoniu, kurie savaitgalį leido Švedijoje vykusiame „DreamHack Summer” turnyre ir išgirsti, kaip jiems ten sekėsi.

„Hearthstone“ – tai kortų žaidimas tarp dviejų oponentų. Kortų kalades sudaro 30 pagal žaidėjo poreikį susidėtų kortų, kurios dažniausiai pritaikomos pasirinktam veikėjui. Žaidimo metu naudojami riboti manos kristalai, skirti iškviesti minionus ar panaudoti veikėjo sugebėjimams, leidžiantiems atakuoti oponentą.

Norintys dalyvauti turnyruose privalo atsinešti savo prietaisą (telefoną ar planšetę ar nešiojamąjį kompiuterį) su veikiančiu „Hearthstone“ žaidimu.

Plačiau apie renginį: https://www.facebook.com/events/244279356338489/

Komentarai