Paskutiniame šio sezono #TimeOutŽalgiris epizode – apdovanojimais besidžiaugę ir įsimintiniausias sezono akimirkas išskyrę žalgiriečiai 1

Pasibaigus klubiniam krepšinio sezonui savo darbus baigia ir „Žalgiris TV“ laidų rubrika #TimeOutŽalgiris – savo paskutinį šio sezono epizodą susukusi „Betsafe–LKL“ sezono uždarymo šventėje Vilniuje.

Mikrofono iš rankų nepaleidusi laidos vedėja Dalia Belickaitė iškilmingoje apdovanojimų ceremonijoje sumedžiojo net pusę komandos žaidėjų, kurie įvertino ką tik prabėgusį sezoną, puikavosi trofėjais bei atskleidė, kaip atšventė paskutinį čempionų titulą.

Žiedų karaliumi dažnai vadinamas Kauno „Žalgirio“ kapitonas Paulius Jankūnas atsiėmė jau 12-ą čempionų žiedą, tačiau labiausiai už viską džiaugėsi patekimu į Eurolygos finalo ketvertą.

„Be abejo labiausiai šį sezoną įsiminė patekimas į Eurolygos finalo ketvertą, kuris tiek man asmeniškai, tiek visiems komandos žaidėjams, buvo pirmasis karjeroje, o „Žalgirio“ klubui po daugelio metų. Buvo labai smagu patekti tarp keturių stipriausių Europos komandų bei taip ilgai to laukusiems gerbėjams padovanoti tokias geras emocijas“, – sezono momentą išskyrė šią vasarą poilsiui pasiruošęs paskirti kapitonas.

Štai sutartį su Lietuvos čempionais dar sezono metu pratęsęs aukštaūgis Brandonas Daviesas finalo serijoje demonstravo neįtikėtinus skaičius ir lipo į sceną atsiimti finalo serijos MVP titulo. „Žalgiris TV“ kūrybinės grupės pasigautas krepšininkas ne tik džiaugėsi už sunkų darbą sugrįžusiais apdovanojimais, bet ir įvertino savo paties stilių.

„Tai puikus apdovanojimas. Esu dėkingas už tai. Tam paskyriau daug pastangų, nesistengiau laimėti prizo, tiesiog bandžiau būti naudingas savo komandai. Labai smagu, kai už savo viso sezono darbą gauni tokį pripažinimą“, – kalbėjo B.Daviesas.

Asmeninio pripažinimo sulaukė ir žalgirietis Kevinas Pangosas, kuris tapo geriausiu „Betsafe–LKL“ sezono legionieriumi. Toks įvertinimas krepšininkui paglostė širdį, bet didžiausias laimėjimas snaiperio laukia šią vasarą – vestuvės su ilgamete savo drauge.

„Jausmas geras. Manau, kad šį apdovanojimą galėjo gauti ir bet kuris kitas žaidėjas, lygoje jų buvo tikrai daug gerų. Žinoma, man tai didžiulė garbė. Laimėti titulai, Eurolygos finalo ketvertas – buvo nuostabūs, tačiau buvo tiek daug gerų momentų, kad sunku visus juos ir apsakyti“, – savo mintimis pasidalino kanadietis.

„Žalgirio“ gerbėjų simpatijas per šį sezoną užsitarnavęs skrajūnas Aaronas White‘as išskyrė puošniausiai apsirengusį Edgarą Ulanovą bei atskleidė, kaip komanda atšventė čempionų titulu pasibaigusį paskutinį sezono mačą.

„Šventėme „Žalgirio“ arenoje esančiame restorane. Vakarėlis buvo truputį pašėlęs, bet buvo labai smagu. Juk po ilgo sezono reikia pasilinksminti. Sakyčiau labiausiai įsiminė laimėtas Karaliaus Mindaugo taurės turnyras, Eurolygos finalo ketvertas ir LKL čempionų titulas. Šie trys dalykai labiausiai ir įsiminė, o taip pat ir neįtikėtina atmosfera komandoje“, – teigė žalgirietis.

Komentarai

  1. Rolas

    Apsurdas kazkoks!atiduokit pinigus kitoms sporto sakoms!