Kauno „Žalgirio“ mobilioji programėlė atstovauja Lietuvai Europos čempionate 14

Kauno „Žalgirio“ naujoji mobilioji programėlė, kurią jau gali nemokamai parsisiųsti „Android“ ir „iOS“ naudotojai, tapo galimybe moksleiviams iš Alytaus Švento Benedikto gimnazijos išgarsėti ir įsitvirtinti ne tik Lietuvoje, bet ir Europoje. Moksleiviai šiomis dienomis programėlę kartu su savuoju verslo modeliu pristatinėja atstovaudami Lietuvai Serbijoje vykstančiame Junior Achievement geriausių Europos mokinių verslų čempionate.

Vaikinų iš Alytaus 2017 m. rugsėjį įkurta bendrovė „Make IT Simple“ kuria savo startuolį pagal realaus verslo modelį. Šių jaunuolių verslo idėja gegužės mėnesį buvo pripažinta geriausia šių metų bendrove. Veiklą pradėjusi nuo idėjos generavimo, akcijų platinimo ir produkto vystymo, jauna įmonė pasiekė keturženklę apyvartą per mažiau nei metus ir užmezgė verslo ryšius su bendrovėmis, tarp kurių – ir Kauno „Žalgirio“ klubas.

Kauno „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas džiaugiasi galimybe dirbti su alytiškiais.

„Visada siekiame eiti išvien su naujovėmis ir ši partnerystė mums atveria galimybes tobulėti išmaniųjų telefonų naudotojų rinkoje. Kalbame ne tik apie galimybę mūsų sirgaliams patogiau sekti klubo naujienas ar gauti priminimus apie rungtynes, bet ir ateityje vystyti projektą įdiegiant dar modernesnius ir unikalesnius sprendimus. Tuo tikslu su jaunaisiais kūrėjais sudarėme ir ilgalaikio bendradarbiavimo sutartį“, – komentavo P.Motiejūnas.

Europos mokinių verslų čempionate Serbijoje „Make IT Simple“ ne tik atstovauja Lietuvai, bet taip pat yra vertinami pagal bendrovės pasiekimus, įvykdytus pardavimus. Be to, jaunuoliai pristato metinę bendrovės veiklos ataskaitą, vyksta uždaras interviu su vertinimo komisija.

Naujojoje Kauno „Žalgirio“ mobiliojoje programėlėje galima greitai ir patogiai skaityti naujienas bei pasiekti svarbiausią informaciją. Vartotojai gali pasirinkti gauti pranešimus apie naujienas ar priminimus apie artėjančias rungtynes.

Komentarai

  1. Gytis

    Noriu

  2. Mindaugas

    Noriu

  3. Mindaugas

  4. motiejunas

    apie problematiska izaidejo pozicija ir tvyrojusia baime del white

  5. Arminas

    Noreciau lb

  6. Vyce

    Norėčiau labai. Esu gavęs fanų sertifikatą.

  7. Mindaugas09

    Noriu

  8. Birute

    Noriu

  9. Džonis Supuvėlis

    Pagaliau! Senąją buvau išinstaliavęs, nes visiškai nebeveikė. Dėkui alytiškiams!

  10. Edgaras

    Noriu programeles

  11. Ricardas

    Noriu

  12. Gvazde

    Noriu

  13. Darius

    Noriu labai

  14. Algimantas

    2019.11.24.13:25