Jau galima įsigyti bilietus į atskirus „Žalgirio“ mačus artėjančiame sezone 1

3840x530px_zal

Kauno „Žalgirio“ krepšinio komanda trečiadienį pradėjo bilietų prekybą į atskiras artėjančio sezono rungtynes.

Įspūdingą žygį praėjusį sezoną Eurolygoje atlikę Šarūno Jasikevičiaus auklėtiniai neslepia ambicijų išsilaikyti Europos krepšinio elite bei laukia kaip visuomet triukšmingo ir gausaus palaikymo iš tribūnų.

Atsinaujinusios Lietuvos čempionų komandos žaidimą aistruoliai gyvai pirmą kartą pamatys jau rugsėjo 22 dieną, kuomet „Žalgirio“ arenoje įvyks Betsafe–LKL“ atidarymo rungtynės su Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ ekipa.

Eurolygos sezoną žalgiriečiai pradės namų rungtynėmis spalio 12 d. su Vitorijos „Baskonia“, kuri kaip niekad rimtai svajoja apie finalinį Eurolygos ketvertą, mat šis vyks būtent baskų krašte.

Lygiai po savaitės spalio 19 dieną į Kauną atkeliaus praėjusio sezono Eurolygos pusfinalyje kauniečių kelionę link titulo nutraukusi Stambulo „Fenerbahce“ su treneriu Željko Orbadovičiumi priešakyje.

Lapkritį Kauno „Žalgirio“ arenoje lankysis Ispanijos krepšinio milžinai – Madrido „Real“ (lapkričio 2 d.) ir Barselonos „FC Barcelona (lapkričio 16 d.).

Kaip parodė pastarųjų sezonų patirtis, „Žalgirio“ gerbėjai turėtų iš anksto pasirūpinti bilietais šventinio laikotarpio rungtynėms. Gruodžio 21 d. Kaune svečiuosis Tel Avivo „Maccabi“ komanda, o iškart po Naujųjų metų žalgiriečių laukia įspūdingas mūšis su Maskvos CSKA. Praėjusį sezoną bilietai į žalgiriečių mūšį su rusais buvo iššluoti likus 3 savaitėms iki rungtynių pradžios, tad anšlago tikimasi ir šį kartą.

Į lankomiausią Eurolygos areną atvykstančius žiūrovus, kaip įprasta, pasitiks gausybė nemokamų atrakcijų bei pramogų. Aistruolių lauks nemokamos virtualios realybės pramogos, galimybė pasidabinti laikinomis tatuiruotėmis ar savo veidus papuošti žalgirietiškomis spalvomis. Taip pat bus galima atsispausdinti nuotraukas, kurias sirgaliai patys įkels į „Instagram“ socialinį tinklą su grotažymėmis #Zalgiris ir #ManoKomanda. Naujajame sezone planuojama ir daugiau staigmenų.

„Žalgirio“ klubas skatina gerbėjus bilietais pasirūpinti iš anksto, kadangi sulaukus didžiulės paklausos, bilietų kainos automatiškai kyla, o geriausios vietos išgraibstomos akimirksniu.

Artėjančio sezono abonementais jau pasirūpino 6000 žaliai-baltų aistruolių.

Komentarai

  1. Mindaugas

    O kaip del Haleje vykstanciu rungtyniu ? jau rodoma Sold Out, tai cia visi bilietai skirti abonentu turetojams? ar veliau dar gali atsirasti bilietu ?