Krepšinio mokykla „Žalgiris“ kviečia į atvirų durų dieną 1

Dvi seniausios ir tituluočiausios krepšinio mokyklos Kaune: „Sabonio krepšinio centras“ ir „Aisčiai“ artėjantį sezoną pasitinka su nauju vardu. Nuo šiol šių dviejų organizacijų sąjunga vadinsis – Kauno krepšinio mokykla „Žalgiris“. Su šios mokyklos atsiradimu kelias į stipriausią ir geriausią Lietuvos krepšinio klubą – Kauno „Žalgirį“ – taps dar tiesesnis.

Nors pavadinimas ir pasikeitęs, tačiau tai, kas geriausia – liko. Labiausiai patyrę treneriai su nauja vėliava ir toliau tęs darbus bei sieks išugdyti ir paruošti kuo daugiau krepšininkų „Žalgirio“ komandai. Tapusi „Žalgirio“ sistemos dalimi mokykla užtikrins kryptingą jaunųjų krepšininkių ir krepšininkų tobulėjimą ir atvers galimybes siekti aukščiausių karjeros tikslų.

Krepšinio mokykla „Žalgiris“ nuo šiol bus didžiausia Kauno mieste. Jos pagrindine baze taps buvęs „Sabonio krepšinio centro“ kompleksas, įsikūręs Pašilės gatvėje.

Naujų narių priėmimas į „Žalgirio“ krepšinio mokyklą vyks jau šį penktadienį, rugsėjo 7 d., per atvirų durų dienos renginį. Mergaitės ir berniukai bei jų tėveliai kviečiami atvykti ir užsiregistruoti į treniruotes, susipažinti su naująją krepšinio mokykla, sužinoti daugiau apie treniruotes „Žalgirio“ mokykloje bei kitose Kauno miesto bendrojo lavinimo įstaigose, kurios galbūt yra arčiau jūsų namų.

Renkamos naujos 2011 m. gimusių mergaičių ir berniukų grupės, taip pat yra kviečiami ir vyresni 2001–2010 m. gimę vaikai, prisijungti ir papildyti jau esamas krepšinio mokyklos komandas.

Atvirų durų diena Kauno krepšinio mokykloje „Žalgiris“ vyks rugsėjo 7 d. (penktadienį), 18.00 val., Pašilės g. 41, Kaunas (buvęs „Sabonio krepšinio centro“ kompleksas). Aprangos kodas vaikams – kaip į treniruotę.

Sužinoti, kas dar dalyvaus renginyje galite čia: https://goo.gl/YVNQd2.

Naujas startas, naujas sezonas, naujos spalvos – KM „Žalgiris“ verčia naują istorijos puslapį ir kviečia mergaites bei berniukus pradėti lankyti krepšinio treniruotes, nes tik čia prasideda kelias žaliai baltos svajonės link.

Komentarai

  1. Pr

    Prijamat nuo 12 metu vaika y krepsinio kluba